AGF spiller lige nu testkamp mod Hamburger SV

Af: BJ - 5. juli 2019, kl. 14:53

Testkamp i gang i Tyskland

Den tredje testkamp i forberedelserne til den nye sæson er netop startet i Tyskland, hvor vi møder Hamburger SV i en træningskamp på tyskernes anlæg i Hamborg. Lige som de seneste to gange AGF har mødt HSV, så har tyskerne på forhånd bedt om at kampen forblev hemmelig indtil kampstart.

- Selv om vi gerne havde set, at kampen var blevet spillet for åbne døre, så vores fans måske kunne køre ned og se kampen, har Hamburg SV - ligesom ved vores to seneste møder - bedt os om ikke at forhåndsomtale kampen. Deres bekymring er, at der kommer for mange lokale fans til, at de kan håndtere det og det ønske respekterede vi naturligvis endnu en gang, fortæller kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

P1010119

Tredje møde 
Tilbage i oktober mødte vi også Hamburg SV i en testkamp i en landsholdspause. Den gang blev det til et knebent nederlag.

Også i sommeren sidste år mødte vi HSV i en træningskamp, hvor vi den gang vandt 5-1.

Op til dagens kamp har cheftræner David Nielsen set frem til god modstand.

- Vi har tidligere haft et godt udbytte af kampene mod HSV i forhold til at komme op i tempo. Det er et dygtigt hold med dygtige spillere, der spiller i et højt tempo, og så vil vi også få gavn af at møde den duelstyrke som de kommer med, sagde cheftræner David Nielsen inden kampstart.

Dagens kamp i Hamburg livestreames desværre ikke. AGF dækker dog kampen på Twitter (@AGF LIVE), ligesom der er mere fra testkampen her på AGF.dk og AGF TV senere i dag.

Kamptruppen til dagens testkamp ser således ud:

Oscar Whalley, Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen, Mustafa Amini, Tobias Sana, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen, Patrick Mortensen, Kasper T. Kristensen, Bror Blume, Alexander Ammitzbøll, Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen, Niklas Backman, Youssef Toutouh, Zach Duncan og Benjamin Hvidt.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet