Ankersen glad for tyske testkampe

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 6. juli 2019, kl. 8:48

Igen fik Jakob Ankersen scoret mere end ét mål i Hamborg.

Ligesom i sidste sommers testkamp mod HSV kom Jakob Ankersen på måltavlen mere end én gang i gårsdagens test mod den nordtyske klub.

I forberedelserne til 2018-sæsonen kunne han således notere sig for et hattrick, mens han i går måtte "nøjes" med to mål, da han scorede begge vores mål i 2-2 kampen mod HSV. 

- Det jo lidt et tilfælde, at jeg har scoret fem mål hernede. Men jeg kan godt lide de her testkampe mod en god udenlandsk modstander på et højt niveau, hvor vi kommer under pres. Det er fedt at spille mod hold, hvor man kan måle sig på en lidt højere hylde og vi har altid haft gode testkampe mod HSV - det var det også i dag, hvor vi i perioder kommer under et pres man ikke så ofte oplever i Superligaen, lød det fra Jakob Ankersen efter kampen, hvor han dog gerne havde set os lidt mere på bolden i dele af 2. halvleg. - Det var en okay første halvleg, men vi kan godt se, at trætheden kommer lidt ind i anden halvleg - især da de skifter det meste af deres hold bliver vi presset. Men de kommer egentlig ikke til store chancer, mens vi producerer to gode chancer, hvor vi i hvert fald skal score på den ene. Men det vigtigste var, at vi fik prøvet mange ting af og havde en god test. Det er guld værd for én selv som spiller og for hele holdet, sagde Ankersen inden bussen gik nord på til Aarhus og en velfortjent friweekend inden den sidste uges forberedelser for alvor sættes ind inden premieren mod Hobro næste mandag. 

Hurtige 050619-15

Find din billet til den første kamp her >>>

Husk også, at vi i den efterfølgende kamp skal til Telia Parken, hvor vi har fået stillet endetribunen til rådighed. Og ikke mindst sæsonens første hjemmekamp, hvor vi holder Aarhus Walk inden kampen mod FC Midtjylland i Ceres Park. Læs mere om det her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet