Fra Tromsø over Hobro til København

Af: SHC / Foto: Privat og Gaston Szerman - 20. juli 2019, kl. 20:03

Der var norsk opbakning i Telia Parken fredag aften.

AGF er som bekendt velsignet med en stor og varm støtte fra fans over hele landet. Naturligvis er der flest i Aarhus og resten af Østjylland, men som vi kunne se fredag aften i Telia Parken er der også mange fans på Sjælland. 

Men det kom alligevel lidt bag på os, at vi også følges af en hel familie fra Tromsø i Nordnorge - mere end 2.000 km. nord for Aarhus. Men dagen inden kampen i Telia Parken fik vi en email fra Henning Kvaal-Tanguay fra Tromsø, der er i Danmark med sin familie.

Henning skrev til os, fordi han var gået forgæves til AGF Fanshoppen i sin søgning efter en udebanetrøje til sin otte-årige fætter - fanshoppen var lukket, da han kom forbi og nu som skulle han med familien i Telia Parken dagen efter.

For hele den norske familie er AGF-fans og nu skulle fætteren for første gang se os spille dagen efter i Telia Parken i København. Her skulle han og hans mor støde til resten af familien, som allerede mandag havde været i Hobro for at se holdet.

At en hel familie fra Tromsø bruger deres sommerferie på at følge AGF rundt i Danmark, måtte forklares nærmere, så vi tog fat i Henning, der fortalte: 

- Vi har århusiansk blod i årene. Vores mormor er født og opvokset i Aarhus og vi har i den forbindelse holdt forbindelsen til byen ved lige og familien ejer et sommerhus i nærheden af Aarhus. Så vi støtter naturligvis AGF og har også været i Ceres Park. Mandag var vi så i Hobro og selv om det ikke blev til en sejr, så var det en dejlig tur. Så nu har vi købt togbilletter til København og billetter til kampen Parken. Men vi ville gerne overraske vores fætter - der kommer med hans mor - med en udebanetrøje - han er også AGF-fan og har ønsket sig den længe, fortalte Henning Kvaal. 

Image1

(Henning Kvaal med dele af familien i Hobro. Privatfoto)

Som sagt så gjort. Vi fik telefonnumret på Henning fra Tromsø og aftalte at mødes foran udebaneafsnittet i Telia Parken dagen efter, hvor Marco fik hans trøje. Desværre fik den norske familie som bekendt ikke en sejr med hjem. Men bedømt på smilet på unge Marco, så blev det aligevel til en aften man kan varme sig på, når sneen til vinter falder hjemme i Tromsø. 

DSC_4753

(Norske Henning Kvaal med hans fætter Marco Bansi og Marcos mor, der - med resten af familien - var i Telia Parken i aftes)

Skærmbillede 2019-07-20 Kl . 19.21.07

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet