iKontrol er ny bronzepartner

Af: BJ - 5. juli 2019, kl. 12:00

iKontrol, der udbyder Danmarks førende system til mobil fotodokumentation, digital kvalitetssikring, mangelgennemgang og opgavestyring, er ny bronzepartner.

Det er første gang, at iKontrol bliver en del af AGF's sponsorkreds, og direktør Torben Kovaltsenko Jørgensen ser frem til at samarbejde med AGF og de øvrige sponsorer.

- Vi glæder os til at blive en del af AGF og drage fordel af alle de muligheder, der er indeholdt i aftalen, vi har indgået. Vi har især store forventninger til netværket, som vi har hørt meget godt om. Vores produkt henvender sig til en bred vifte af brancher, og derfor er det også oplagt for os at blive en del af netværksgrupperne, hvor vi kan få kontakt til mange, nye potentielle kunder, og forhåbentlig også være med til at åbne døre for de andre netværksmedlemmer, siger Torben Kovaltsenko Jørgensen. 

iKontrol, der har hovedkontor i Viby, står bag Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol er arbejdet med kvalitetssikring hurtigere, lettere og mere detaljeret end nogensinde før. 

Læs mere om iKontrol på www.ikontrol.dk.

Billede

Direktør Torben Kovaltsenko Jørgensen 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet