Ny målmand til AGF

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 16. juli 2019, kl. 16:37

AGF henter målmand i Sverige i skikkelse af William Eskelinen, der kommer til AGF fra Allsvenskan-klubben GIF Sundsvall

AGF's målmands-trup bliver nu suppleret af den unge svenske målmand William Eskelinen som vi henter i GIF Sundsvall fra den bedste svenske række. 

- William er en spiller, der har rigtigt gode kompetencer hele vejen rundt på de parametre, vi vurderer målmænd på. Han har et godt redningsspil, han distribuerer boldene godt fra både hånd og fod, spiller med mod i feltet, ligesom han - på trods af sin unge alder - er en rolig målmand, der har en rigtig god spilforståelse og så er han ikke mindst en ærgerrig "vinderskalle" som man siger i Sverige, fortæller sportschef i AGF, Peter Christiansen. 

Efter kampe på det svenske U17 og U19 landshold slog William Eskelinen sidste år sit navn fast hos GIF Sundsvall i den bedste svenske række. Før sin tid hos GIF Sundsvall - der er lokaliseret i byen Sundsvall i det centrale Sverige godt 400 km. nord for Stockholm - har Eskelinen blandt andre spillet for Hammarby og Enskede. 

- Han har været igennem en ret så stejl og positiv udvikling i de seneste sæsoner, og vi tror på, at William og vores målmandstræner Nikolai Pold - der grundigt har fulgt William - kan fortsætte den positive udvikling hen over kontraktperioden her i AGF, tilføjer Peter Christiansen. 

William Eskelinen - der er 22 år og 1.91 cm høj - har tegnet en femårig kontrakt med AGF. Han tiltræder på Fredensvang allerede i morgen. 

P1010050 (1) (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet