Poulsen: Nu handler det om at lade fødderne tale

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 12. juli 2019, kl. 16:20

Mandag aften sparkes den nye sæson i gang i 3F Superligaen for AGF's vedkommende, når Hobro er modstanderen på udebane. Nicolai Poulsen står foran sin officielle debut i AGF-trøjen, og midtbanespilleren føler, at han hurtigt er faldet til på sit nye hold.

Nicolai, om få dage går det løs igen i 3F Superligaen. Hvordan har du det lige nu?
- Jeg ser frem til at skulle spille om point igen og glæder mig bare til at komme i gang. Træningskampe er én ting. Når der står point på spil, er det lidt noget andet i forhold til intensiteten og alt dét, der hører til omkring kampene. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at vise mig frem i AGF og vise, hvad jeg står for.

Er det en anderledes fornemmelse, du står med nu i forhold til tidligere - nu hvor det er en helt ny klub, du repræsenterer?
- Ja, det er det til dels. Jeg synes i hvert fald, at jeg kan mærke en endnu større sult i forhold til at vise, hvad jeg kan og hjælpe AGF med at blive en del af top 6.

Hvad er det gerne du vil vise dine holdkammerater, trænerstaben og de mange AGF-fans?
- Først og fremmest vil jeg gå til stålet, gå forrest i nærkampene, vise lederegenskaber og bidrage til at få balance ind i holdet. Og så handler det om at vinde. Jeg er en vinder - jeg vil for alt i verden vinde, og det håber jeg, at man får at se.

Hvordan har det været at komme til en ny klub og finde sig til rette  på holdet?
- Jeg synes egentlig, det har været meget nemt at falde til. Først og fremmest er det nogle kanon fyre, der er i hele truppen, så det har været meget ligetil. For mig har det handlet om at fortsætte med det, jeg er god til og komme med den selvtillid, som jeg spillede med i Randers, hvor jeg synes, at jeg leverede rigtig fine præstationer. Det har jeg selvfølgelig gjort alt for at bevare.

Hvordan har omstillingen været i forhold til den taktiske del?
- Det er selvfølgelig et lidt andet system, jeg skal spille nu. Jeg har været vant til at spille med to centrale midtbanespillere, og her er der tre. Men det er egentlig meget nemt. I Randers var jeg også den kontrollerende midtbanespiller - og det bliver jeg måske endnu mere i det her system. Men det har ikke været så svært at vænne sig til. Der er selvfølgelig nogle opspilssituationer, som lige skal ind under huden, men jeg kan mærke, at det hurtigt vil falde på plads.

Det har været en kort opstart med tre testkampe. Hvordan står vi rustet som hold?
- Jeg synes, vi står godt rustet. Vi har en stærk trup, og det var også en af grundene til, at jeg skiftede til AGF, fordi jeg kan se, at spillermaterialet er til, at vi kan være med i den ende, hvor det er sjovt. Men nu handler det for os om at lade fødderne tale og vise det i stedet for at snakke om, hvem der er i truppen. Det handler om, hvad vi leverer på banen. Og det skal vi allerede gøre i Hobro.

Hvilke forventninger har du til sæsonpremieren?
- Jeg har en forventning om, at Hobro kommer til at gå til stålet og vil gøre alt for at irritere os. Det skal vi stå imod, og så skal vi have bolden ned på græsset og køre den rundt, som vi er gode til. Der er rigtige mange dygtige spillere på vores hold, og det skal vi vise i Hobro. Og så skal vi frem for alt vinde.

Sæonpremieren mod Hobro har kick off mandag kl. 19.00 på DS Arena. Læs mere om kampen her >>

Nicolai -Poulsen --250619-07

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet