Sådan får du fat i den nye trøje

21. juli 2019, kl. 17:31

I morgen sættes den nye hjemmebanetrøje til salg fra kl. 10. Mød spillere og Aros i Sportmaster i Søndergade mandag kl. 13.30.

Tidligere i dag blev vores nye hjemmebanetrøje fra hummel præsenteret. Og bedømt på reaktionerne indtil nu er trøjen blevet taget rigtig godt imod. 

Ønsker man at købe den nye trøje i tide til Aarhus Walk og sæsonens første hjemmekamp, som jo er på søndag den 28. juli, så kan man gøre det allerede fra i morgen, hvor salget åbner fra kl. 10 på shop.agf.dk og hos hummel.dk.

AGF_940x 6202 (1)

Kl. 10 åbner AGF Fanshoppen på Ceres Park også, hvor man kan komme ud og opleve den nye trøje. 

Trøjen kommer også til salg mandag kl. 10 hos Sportmaster i hele Aarhus, samt i butikkerne i København hos Sportmaster på Fisketorvet og i Fields. 

Mød spillere og se trøjen
Og mandag kl. 13.30 kan man så møde AGF-spillerne Patrick Mortensen, Frederik Tingager og Oscar Whalley hos Sportsmaster på Søndergade i Aarhus, hvor de skriver autografer og viser den nye trøje frem, der også er til salg i butikken.

Aros kommer selvfølgelig også forbi. Så tag hele familien med en tur på Strøget i morgen og se den nye trøje og mød Tingager, Whalley og Mortensen. 

205-194-9107_2

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet