Scantruck går ind i AGF

8. juli 2019, kl. 16:04

Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere er ny bronzepartner.

Scantruck, der har base i Skive, har indgået en toårig aftale med AGF, og det nye samarbejde skal bruges til at få foden endnu mere indenfor i det østjyske marked. 

- Vi opererer over hele landet og har også mange kunder i Aarhus-området. Det er dog et område, vi gerne vil dyrke endnu mere, og her ser vi AGF som en perfekt indgangsvinkel til at skabe kontakt til nye forretningsmuligheder. Vi har store forventninger til samarbejdet og glæder os til at tage hul på det, siger Scantrucks salgschef Claus Bjerregaard. 

Scantruck blev grundlagt i 1996 under ydmyge forhold. Siden dengang er det kun gået fremad. Virksomheden er i dag en del af NCN-gruppen og et søsterselskab til N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og internt transportmateriel. Scantruck importerer, forhandler og servicerer verdenskendte mærker som Manitou, Komatsu, Weycor, Mustang, McCloskey, PB Platforms og GMG. Derudover tilbyder Scantruck også Danmarks største udvalg af brugte teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel til branchen. På hovedsædet i Skive har Scantruck Danmarks største center for brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.  

Læs mere om scantruck på www.scantruck.dk.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet