Turen går til Kongens Lyngby

Af: FS - 31. juli 2019, kl. 10:49

Mandag er der atter 3F Superliga på menuen, når vi gæster oprykkerne fra Lyngby Boldklub. Kampstart kl. 19.00.

Når vi mandag drager mod hovedstaden og Kongens Lyngby til 4. runde af 3F Superligaen, så er det med sæsonens første sejr for øje. Her venter oprykkerne fra Lyngby Boldklub, og Lyngby Stadion er faktisk et sted, hvor vi har fine erfaringer. For vi skal helt tilbage til år 2000 for at finde seneste nederlag i Superliga-regi i Kongens Lyngby.

Find din billet til kampen her >>>

Lyngby Stadion blev som idrætsplads grundlagt i 1949 og fungerede her som et kombineret fodbold- og atletikstadion. Sidenhen har stadionet været igennem flere renoveringer og forbedringerne, inden man i 2016 udvidede Lyngby Stadion med en uoverdækket ståtribune i sydenden, hvilket bragte den samlede kapacitet op på ca. 10.100, hvoraf de 3.100 pladser er overdækkede siddepladser.

STADION2016-infografik

Foto: Stadionoversigt, Lyngby-boldklub.dk

Opbakningen på udebane er altid massiv, og vi håber selvfølgelig på at se mange AGF'ere i udeafsnittet i Lyngby. Til information så er udebaneafsnittet på Lyngby Stadion placeret på Østtribunen "Ståpladser syd", og billetter her til kan købes her.

Billetter til kampen koster 100 kr. for voksne, mens pensionister og børn under 14 år slipper med 70 kr. (Hvis du køber billetten online).

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer ture til Kongens Lyngby på mandag, som man kan orientere sig om på Facebook.

Getty Images -1155797553 (1)

Foto: getty Images

Tager du selv mod København fra Aarhus, har du flere muligheder: Du kan enten tage færgen til Sjællands Odde, hvorefter du blot skal følge rute 21 mod hovedstaden eller vælge at køre over Fyn via E45 og E20 mod København. Adressen er Lundtoftevej 53A, 2800 Kgs. Lyngby.

Foretrækker du hellere at tage det offentlige, så kan du planlægge din rejse via rejseplanen.dk.

Ønsker du at have lidt mere spænding på højkant på kampen, så kan du selvfølgelig oddse på opgøret hos vores venner fra 888sport.dk - for eksempel giver en AGF-sejr i skrivende stund odds 2.05. Og hvis - eller rettere sagt når - den går hjem, så kan stadionplatten allerede blive tjent hjem igen.

Pas på jer selv og kom godt til det københavnske. Vi ses i Lyngby mandag aften. KSDH!

Instagram3 (6)