Vind et rejsegavekort på 2.000 kr: Vis os dit bedste feriebillede i en AGF-trøje

Af: TSK - 31. juli 2019, kl. 22:58

AGF har verdens bedste fans. Det ved alle, og det blev senest understreget til sæsonens første hjemmekamp, hvor tusindvis af AGF’ere klædte Stadion Allé i hvidt til Aarhus Walk.

Men selv om vi var mange i søndags, og selvom 3F Superligaen er startet, så er en stor del af verdens bedste fans stadig på ferie. Det fejrer vi og Århus Charter med en lille konkurrence, hvor vi gerne vil se jeres bedste AGF-feriebillede. Så har du haft en AGF-trøje på foran Frihedsgudinden, båret den hvide trøje på den kinesiske mur eller måske tilbragt noget af din ferie til Aarhus Walk iført en AGF-trøje? Ja, så skal du nu uploade dit bedste feriebillede på Instagram med hashtaggene #Århuscharter og #AGFpåtur.

Du har frem til den 31. august, hvor vores gode venner i Århus Charter vil kåre det bedste AGF-feriebillede, der belønnes med et rejsegavekort på 2.000 kr.

Så find dit bedste AGF-feriebillede frem fra gemmerne eller tag et nyt under din sommerferie. Og op med det på Instagram med hashtaggene #Århuscharter og #AGFpåtur.

Foto (1)

(Her ses den seneste vinder, Mikkel Nørgaard, på vej op af Alpe d'huez iført den smukke hvide trøje)

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet