Whalley: En perfekt uge

Af: SHC - 5. juli 2019, kl. 10:57

Det har været en god træningslejr i det tyske, lyder det fra vores spanske keeper.

Træningslejren i Tyskland lakker mod enden og afsluttes i dag med en testkamp. For målmand Óscar Whalley har det været en god uge med mange gode træninger i selskab med de to unge keepere; Kasper T. Kristensen og Daniel Gadegaard. 

- Det har været en perfekt uge, hvor vi alle sammen har arbejdet hårdt på træningsbanen. Holdmæssigt har vi naturligvis arbejdet meget med fysikken, men også med bolden, og jeg synes vi har fået hinanden og spillet ind under huden, lød det fra Whalley efter den afsluttende træning i billedskønne Rotenburg, hvor holdet har været på lejr siden søndag. 

Med tre nye spillere i truppen i skikkelse af Nicolai Poulsen, Jon Thorsteinsson og Zach Duncan har lejren været en god lejlighed til at blive rystet ekstra godt sammen. 

- Med nye holdkammerater er det ekstra godt at komme af sted på en træningslejr, for vi skal være en enhed, og til det formål er en træningslejr godt. Vi bor tæt sammen i næsten en uge, så vi bliver rystet lidt mere sammen end i den almindelige hverdag hjemme på Fredensvang, siger Óscar Whalley, der kan se frem til en god uges yderligere træningspas i Aarhus frem mod sæsonstarten den 15. juli i Hobro. 

- Vi er spændte på sæsonstarten og glæder os til, at ligaen starter igen. Nu gælder det om at vi skal træne godt og hårdt den kommende uge derhjemme, så vi bliver helt klar den første kamp mod Hobro, tilføjer Whalley.

Tager du med til sæsonpremieren i Hobro? Så køb din billet her. 

Husk også Aarhus Walk, der markerer sæsonpremieren den 28. juli hjemme i Ceres Park. Efter walken møder vi FC Midtjylland. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet