WindowMaster og AGF fortsætter samarbejdet

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 4. juli 2019, kl. 16:22

Selv om de nu forlader brystet på AGF’s spillertrøje, så fortsætter AGF og WindowMaster samarbejdet i de kommende år.

Ventilations- og indeklimaeksperten i WindowMaster har som koncernpartner været en synlig del af AGF's spillerdragt gennem flere sæsoner.

Det ophører nu fra den nye sæson i forbindelse med, at 888 indtræder som ny koncernpartner, hvor de afløser WindowMaster.

888 vil dog ikke være synlige på spillertrøjen. I stedet vil Arbejdernes Landsbank indtage pladsen på AGF's spillerdragt.

AGF og WindowMaster fortsætter dog det gode samarbejde i de kommende år også, hvor WindowMaster fremover vil være såkaldt Guldpartner i AGF - det næsthøjeste sponsorniveau i klubben. 

- WindowMaster har - med administrerende direktør Erik Boyter i spidsen - bakket op om AGF gennem flere år og er en uovertruffen og loyal støtte til AGF. Så vi er rigtig glade for, at de fortsætter som Guldpartner og, at de har indvilget i at afgive pladsen på spillertrøjen til Arbejdernes Landsbank. Og jeg vil gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak til WindowMaster og Erik Boyter for støtten til AGF og for et fantastisk godt samarbejde, der heldigvis fortsætter på det næsthøjeste sponsorniveau, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen. 

Hos WindowMaster ser man også frem til det forsatte samarbejde.

- Vi har været glade for samarbejdet og afviser ikke at blive koncernpartner igen - det kan for eksempel ske hvis et nyt stadion bygges på Stadion Allé i Aarhus, hvor WindowMaster ser muligheden med vores knowhow og løsninger at hjælpe med til at projektere og bygge det mest bæredygtige stadion i verden til glæde for brugere, byen og ikke mindst miljøet, siger CEO Erik Boyter fra WindowMaster.Se mere om WindowMaster

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet