A-Sport er ny bronzepartner

5. juni 2019, kl. 10:37

A-Sport, der er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr, bliver for første gang en del af AGF’s sponsornetværk.

A-Sport holder til i Skive, og om baggrunden for at blive bronzepartner i Aarhus-klubben siger salgschef Thomas Johansen.

- Vi har mange kunder i Østjylland, og det er vores forventning, at vi med aftalen med AGF bliver endnu mere synlige i området, og at vi får udvidet vores kundegrundlag. Samtidig giver det os også mulighed for at invitere eksisterende og potentielle kunder til gode fodboldoplevelser i Ceres Park. Vi har kun hørt godt om AGF's sponsornetværk, og vi glæder os til at blive en del af det, siger Thomas Johansen.

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet. A-Sport dækker hele Danmark med fagligt kompetente salgskonsulenter, der alle er bosiddende centralt i deres område.

Produktsortimentet indeholder alt, hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning, aktiv læring og sjove, lærerige og pulsgivende lege og aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner og stadions m.m. A-Sport har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor kunderne.

Læs mere om A-Sport her: www.a-sport.dk