AGF’ere i landsholdstrøjen – sådan gik det

Af: JR / Foto: Socceroos.com - 13. juni 2019, kl. 15:06

Ammitzbøll fik debut og kom på måltavlen, Amini startede inde i Sydkorea og Stage blev udtaget til den endelige U21-EM trup. Her følger et overblik over de seneste dages landsholdsopgaver.

Niels Frederiksen udtog i fredags sin endelige 23-mands trup til U21 EM, der venter lige om hjørnet. Her fik Jens Stage konfirmeret sin plads på holdet, som han har optrådt for fire gange. Han var også med holdet der spillede en træningskamp mod Kroatiens U21 landshold i går aftes. Her kom Stage ind efter en times spil. 

Kampen blev afgjort på et mål i overtiden af kroaternes Toma Basic til slutresultatet 1-0.

U21 EM afholdes i Italien fra den 16. til 30. juni. Danmark er i gruppe med Tyskland, Serbien og Østrig, og du kan følge Stage og co. på DR 1, der viser alle Danmarks puljekampe.

Amini med fuld spilletid
Mustapha Amini har i forvejen spillet mange minutter på vores aarhusianske midtbane i den netop overståede sæson, men australieren skulle lige en tur til Asien, inden han kunne holde sommerferie. Her startede han inde i en træningskamp mod Sydkorea den 7. juni, der endte 1-0 til sydkoreanerne. Musti spillede hele kampen på den centrale midtbane og havde i øvrigt følgeskab af en anden superligaspiller, da FC Midtjyllands Awer Mabil også var at finde i start-elleveren.

Ammitzbøll med mål og debut
Den 20-årige angriber, Alexander Ammitzbøll er inde i en god udvikling efter at have startet inde og scoret vigtige mål i Superligaen gennem forårssæsonen.

Nu har han også fået debut i DBU-regi, da han kom på banen i det 55. minut fredag aften i en venskabskamp mod Islands U20-landshold, der endte 2-1 til vores nordiske modstandere. Og mandag spillede han igen, hvor Norge ventede i endnu en venskabskamp. Denne gang fik skanderborgenseren chancen fra start og kvitterede med en 1-0 scoring efter 18 minutter. Det rakte dog ikke til en sejr for danskerne, der tabte kampen 2-3 på Casa Arena i Horsens. Ammitzbøll blev skiftet ud med et kvarter igen, og han kan nu se frem til lidt ferie, inden forberedelserne til næste Superliga-sæson begynder.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet