AGF søger ungdomstrænere

Af: AGF - 6. juni 2019, kl. 10:09

Har du ambitioner om at være træner i et unikt børnefodboldmiljø?

Vi er i gang med at skabe et unikt børnefodboldmiljø i AGF og oplever i denne tid stor interesse og medlemsfremgang. Med vores snarlige opstart af AGF Skills Academy, Goal Station og nye børnetræningsfundament - "Den Hvide Tråd i AGF Børnefodbold" - kan vi nu give endnu flere drenge et helt ekstraordinært fodboldtilbud.

Attraktive børnetrænerjobs i AGF
Vi søger derfor flere cheftrænere og assistenttrænere til at indgå i vores 1.hold-setup i hhv. U5-U7- , U8-, U9- og -U10-årgangene.

I AGF bliver du en del af et inspirerende trænermiljø, hvor vi værdsætter kvalitet, dygtighed og ordentlig opførsel. Som børnetræner i AGF får du til opgave at træne og inspirere børnespillere samt forestå et velfungerende samspil med deres forældre.

Træneruddannelse, coaching og et inspirerende trænermiljø i AGF
Måske er du allerede i gang med din træneruddannelse - måske ikke endnu. Under alle omstændigheder "klæder vi dig på" til træneropgaven ved at uddanne dig i "Den Hvide Tråd i AGF Børnefodbold" og DBUs træneruddannelse samt give dig sparring og coaching i dit daglige trænervirke. Desuden får du særlige muligheder for faglig udvikling og dygtiggørelse i en hverdag med inspirerende samarbejdsrelationer til vores elitetrænere i AGF Talent - og selvfølgelig sørger vi for, at du kommer gratis ind på Ceres Park, når AGFs førstehold spiller turneringskampe.

Kom med på vores trænerhold i AGF
Hvis du har lyst til at komme med på trænerholdet i AGF, så skriv hurtigst muligt en mail til vores klub- og udviklingskoordinator Morten Juhl, hvori du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at blive U5-U10-træner i AGF. Du skal skrive til: morten.juhl@agf.dk - alternativt er du meget velkommen til at ringe til Morten på tlf.nr. 2133 3431.