AGF'ere i landsholdstjeneste

Af: JR / Foto: Getty Image - 7. juni 2019, kl. 12:25

Flere AGF'ere optræder for deres landshold her til sommer. Amini allerede her til eftermiddag.

Mens Superligaen ligger sommerstille er der landskampe at holde øje med. Her har vi flere AGF'ere i spil på U-landsholdene og internationalt i de kommende uger. Og allerede i dag og i den kommende weekend vil vi kunne opleve flere AGF'ere i diverse landsholdstrøjer rundt omkring i verden.

Alexander Ammitzbøll har haft en flot sæson i den hvide trøje, hvor han har bidraget med tre mål i ni kampe. Det har U20-landstræner Lars Knudsen også fået øjnene op for, og han har derfor udtaget vores unge angriber til to testkampe mod Island og Norge. Og hvis han kommer på banen vil det være første gang, at skanderborgenseren betræder en fodboldbane i DBU-regi.

Der er dog ganske hård konkurrence om pladserne på det stærke U20-landshold. Af øvrige angribere kan nævnes Jens Odgaard, der spiller i italienske Sassoulo, Elias Sørensen fra Newcastle samt Jeppe Okkels, der til dagligt tørner ud for Silkeborg IF.

Første mulighed for debut til Ammitzbøll er mod Island i dag fredag aften klokken 17. Kampen spilles på Casa Arena i Horsens.

Dernæst venter Norge i endnu en venskabskamp. Det opgør finder også sted på Casa Arena og spilles den 10. juni klokken 15 på Casa Arena.

Amini i Sydkorea
Mens Ammitzbøll skal spille i vores naboby, må Mustafa Amini på en lidt længere tur. Han er med Australiens landshold i Sydkorea, hvor Busan Asiad Main Stadium lægger græs til en venskabskamp mellem Australien og Sydkorea.

Kampen spilles i dag klokken 13 og kan blive Aminis femte optræden for The Socceroos.

Stage til EM
Jens Stage er udtaget til Niels Frederiksens U21-landsholdstrup, der har et stort sommerprogram foran sig og netop har bekræftet den endelige EM-trup - med Stage.  

Første opgave er en venskabskamp onsdag den 12. juni ude mod Kroatien, inden U21-EM starter. Danmark er havnet i gruppe B med Østrig, Tyskland og Serbien. Stage og co. lægger ud med en kamp mod Tyskland den 17. juni klokken 21.

Vores midtbanemotor får dermed mulighed for at fortsætte sin fantastiske statistik med U21-landsholdet, hvor holdet har vundet samtlige fire kampe, han har deltaget i - heriblandt den vilde venskabskamp mod Belgien tilbage i marts, hvor Stage scorede til 3-2 i overtiden efter at have været bagud 0-2.

Held og lykke til AGF'erne i landsholdstrøjen 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet