Banearbejde bærer frugt

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 18. juni 2019, kl. 10:27

Efter en renovering og hårdt arbejde står Fredensvang nu knivskarpt til 3F Superliga-truppens opstart, som blev indledt i går.

Hvis man i den senere tid er kommet på vores træningsanlæg i Viby har man måske observeret en bane, der er blevet grønnere og grønnere, og gartnere i hårdt arbejde på hele anlægget.

For græsset på Bane 1 på Fredensvang er blevet udskiftet hen over foråret samtidig med, at Bane 2 er blevet renoveret - alt sammen som et led i et større forbedringsarbejde med banerne.

- Slitage har været det helt store problem for de to baner. Så i koordinering med den professionelle afdeling har vi arbejdet intensivt med at få dem klar, så de kan igen kan stå knivskarpt til førsteholdet og klubbens ungdomshold, fortæller greenkeeper Kasper Lund Poulsen.

Bold 170619-03

Renoveringen startede tilbage i marts og mens Bane 1 knapt er klar endnu, så indtog superliga-truppen i går en knivskarp Bane 2 ved første træningsdag. Her kunne en tilfreds cheftræner ved selvsyn konstatere, at det hårde banearbejde har båret frugt. 

- Der er blevet investeret en masse tid og kræfter i vores baner, og nu kan vi se resultatet af den store indsats, der er blevet lagt i arbejdet fra vores gode folk på det område. Det kan spillerne og vi andre virkelig mærke, og det gør, at vi kan få en supergod opstart med en god kvalitet, siger cheftræner David Nielsen. 

Bold 170619-01

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet