Bliv klædt godt på til Phil Collins

7. juni 2019, kl. 10:49

På lørdag indtages vores hjemmebane af verdensstjernen Phil Collins. Er du en af dem, der skal til koncert på Ceres Park, så finder du her en række nyttige informationer.

Scenen er snart klar og fodboldbanen gemt under hvide plader. Snart forvandles vores hjemmebane til koncertplads for Phil Collins, der lørdag aften optræder på Ceres Park - bakket op af Mike And The Mechanics. 

IMG_2176

Her følger en række praktiske oplysninger, hvis man skal til koncerten.
(De er også blevet udsendt på email, hvis man har billet til koncerten) 

Program - lørdag 8.6. 

17:00 Dørene åbner til koncertområdet
19:00 Mike And The Mechanics forventes at gå på scenen
21:00 Phil Collins forventes på scenen
23:00 Koncerten forventes afsluttet

Alle tiderne er vejledende og kan ændres uden varsel.

Betalingsmuligheder til koncerten vil være dankort og kontanter. Live Nation, der arrangerer koncerten, opfordrer alle gæster til at medbringe lidt kontanter for at lette køerne ved barer og boder, samt for at være sikret i tilfælde af eventuelt nedbrud på de midlertidigt etablerede Dankortterminaler i barerne. 

Der er desværre ikke mulighed for at hæve penge på koncertområdet, og da der vil være pres på hæveautomaterne i Aarhus by, opfordrer vi til, at man hæver penge før afgang mod koncerten.

Kom i god tid
Hvis man kommer i god tid, så slipper man for den værste kø ved indgangen, og I stedet kan mn varme op med opvarmningsbandet Mike And The Mechanics og nyde lidt kolde drikkevarer uden stress.

Det er også en god ide, at ha' sin billet klar til scanning - enten på smartphone eller på papir. Ved brug af smartphone anbefaler vi, at du downloader din billet forinden og skruer helt op for lyset på din telefon. 

Tjek din indgang på billetten på forhånd.

Oversigtskort _phil _collins

Man skal beholde sin billet sig, da man kan blive bedt om at fremvise den ved indgang til sin plads. Det er ikke muligt at forlade koncertområdet og komme ind igen.

Det er ikke tilladt at medbringe:

Fyrværkeri, våben (herunder peberspray), større kameraer, videoudstyr (herunder GoPro), lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, klapstole, skamler mv., drikkevarer, madvarer, kufferter, store tasker og rygsække. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande, hvis de bliver medbragt.

For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid, så undlad venligst at medbringe disse ting. Der vil være kropsvisitation ved indgangen.

Sikkerhed
Sikkerhed er som altid vores højeste prioritet. Sikkerhedspersonalet er der for vores sikkerhed og til hjælp og assistance for alle koncertgæster. Vi beder om, at publikum ikke medbringer unødvendige genstande og hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløs som muligt.
Vi opfordrer ligeledes alle til at passe på hinanden, og til at holde øje med alt hvad der kan give anledning til bekymring, og at undgå at skabe panik og utryghed.

Læs ordensreglementet for Ceres Park & Arena her.

Parkering:
Koncertgæster i bil har mulighed for at parkere på Jydsk Væddeløbsbanes Betalingsparkering (Observatorievejen 2, 8000 Aarhus). Her kan man få direkte adgang til koncertområdet igennem Indgang 4, der grænser op til Jydsk Væddeløbsbane, se vedlagte oversigtskort. Vi opmærksom på, at denne indgang ikke er handicapvenlig.

Bemærk venligst at betaling af parkering IKKE er muligt med dankort - i stedet kan der betales med kontanter og mobilepay.

For alternative parkeringsmuligheder i Aarhus midtby læs nærmere her.

Mindre veje omkring Ceres Park & Arena vil være skiltet med "Indkørsel forbudt" for at undgå parkerede biler, der kan være til gene for beboerne.

Cyklende koncertgæster har mulighed for at parkere deres cykler på Aarhus Cyklebane (Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus) samt på det grønne område langs Ingerslev Boulevard (Ingerslevs Blvd. 11-5, 8000 Aarhus). Det er ikke tilladt at medbringe cykler ned af hverken Stadions Allé, Skovbrynet eller Havreballe Skovvej.

Vi opfordrer alle firmaer, der arrangerer buskørsel til koncerten, at rette henvendelse til tilmelding@livenation.dk for anmodning om kørselstilladelse.

Offentlig transport
Der er indsat ekstra vogne på DSB's toge til/fra Aarhus Hovedbanegård. Der er kun 2,5 km. gåafstand til Ceres Park & Arena til/fra Aarhus Hovedbanegård.

Bybusserne i området omkring Ceres Park & Arena har omlagt udvalgte ruter, samt nedlagt enkelte stoppesteder i forbindelse med opbygning af koncertområdet. Se derfor hvilke busser og stoppesteder, der kan kan benyttes her. Fra Aarhus Rutebilstation er der kun 2,8 km. gåafstand til Ceres Park & Arena.

Drop-off/Pick-up zone
Der etableres en drop-off- og pick-up zone (Ingerslevs Blvd. 2, 8000 Aarhus), hvor det er muligt at aflevere/afhente koncertgæster. Vi forventer tæt trafik i dette område, så følg venligst sikkerhedspersonalets anvisninger. 

Der etableres en taxaholdeplads (Ingerslevs Blvd. 2, 8000 Aarhus). Aarhus Taxa er informeret om denne placering for påsætning/afhentning af koncertgæster. 

Spørgsmål til koncerten kan rettes til: info@parkarena.dk. Det er også her naboere og beboere i området kan rette henvendelse til ved spørgsmål. 

Se også informationer og oversigtskort hos Ceres Park & Arena her.

Rigtig god koncert!

Phil Collins _insta _1080-v2

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet