Bravida forlænger med AGF

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 13. juni 2019, kl. 14:07

Der kommer fortsat til at stå Bravida på trøjen i de kommende år, når AGF spiller på udebane.

De har været en del af AGF's partnerkreds i mere end 10 år. Og sådan bliver det også i fremtiden efter installations - og servicevirksomheden Bravida netop har forlænget sin aftale med AGF og dermed fortsat er koncernpartner for klubben frem til sommeren 2021. 

- Vi har været meget tilfredse med det udbytte, vores samarbejde med AGF indtil videre har ført med sig - lige fra Bravida-tribunen og mobiltribunerne til spillerpræsentationen og vores logo på udebanetrøjen. Og selv om top seks glippede her i foråret, så er AGF på mange måder en klub i fremgang på og uden for banen, og vi tror på, at den positive udvikling fortsætter - det vil vi fortsat gerne bakke op om og være en del af, siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør i Bravida, Region Nord. 

Internationalt beskæftiger Bravida - der har internationalt hovedkontor i Stockholm - mere end 10.000 medarbejdere med service- og installationsarbejde i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Getty Images -1137423308

Mange års samarbejde
Samarbejdet mellem AGF og Bravida Danmark har været under konstant udvikling siden den første aftale blev indgået helt tilbage i 2007. Den gang var Bravida såkaldt erhvervspartner. Siden er omfanget af samarbejdet steget i takt med, at Bravida også har vækstet som virksomhed. 

I 2013 løftede installationsvirksomheden sit sponsorat fra Bronze til Guld, i 2014 blev aftalen udvidet til også at gælde navnet på Familietribunen i Ceres Park og nu er Bravida altså koncernpartner og til stede på AGF's udebanetrøjer. 

- Vi har udbygget samarbejdet med AGF år for år, fordi vi opnår en bred og god eksponering, og det giver os en god platform til at ramme de kundesegmenter, vi går efter. Derudover har vi i de senere år også haft glæde af samarbejdet i forhold til rekruttering og employerbranding, hvor vi - med hjælp fra AGF - rammer både unge mennesker i forhold til valg af uddannelse og generelt den arbejdskraft, vi har behov for, siger Klaus Villefrance fra Bravida. 

Skærmbillede 2019-06-13 Kl . 14.07.21

- Vi har gennem mange år nu haft et fantastisk godt samarbejde med Bravida, der har forstået at aktivere deres sponsorat til glæde for vores fans. Bravida og AGF er ganske enkelt et rigtig godt match, og vi er stolte over, at Bravida har været så tilfreds med deres engagement i AGF, at de nu forlænger deres aftale med to år mere, siger direktør i AGF A/S, Jacob Nielsen.

Se mere til Bravida her >>>

Mobiltribune 190217-001

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet