Danske Bank og AGF fortsætter samarbejdet

Af: SHC - 21. juni 2019, kl. 9:37

AGF og Danske Bank i Aarhus forlænger det gode samarbejde.

Der sker store forandringer for Danske Bank i Aarhus, når banken til efteråret flytter ind i et helt nyt bankhus i Sydhavnskvarteret i Aarhus og samler alle kompetencer under ét tag.

Når det kommer til AGF, så fortsætter Danske Bank dog som det altid har gjort. Banken har således netop forlænget sit sponsorsamarbejde med AGF, således at Danske Bank også i de kommende år er såkaldt Guldpartner i AGF - det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

For selv om Danske Bank er et stort internationalt pengeinstitut, så er det også en bank med stærke lokale rødder. Især i Aarhus, hvor Danske Bank gennem flere år har været sponsor for AGF. Med den nye aftale fortsætter det gode samarbejde.

- Vi vil rigtig gerne støtte op om det lokale idrætsliv i byen. Som bank i Aarhus er vi stolte af vores samarbejde med AGF, og vi vil gerne bidrage til den gode udvikling, som klubben er inde i. Samtidig giver vores samarbejde os konkret værdi som pengeinstitut, hvor vi har stor glæde af de ydelser, AGF tilbyder. Derfor er vi også glade for at forlænge aftalen med AGF, siger Michael Thunbo, der er områdedirektør for Danske Banks privatkunder i Østjylland.

For Michael Thunbo og hans kollegaer er det blandt andet netværket i AGF, der har gjort en forskel. Her mødes banken med mere end 200 beslutningstagere fra det østjyske erhvervsliv.

- Vores forlængelse med AGF giver os endnu bedre muligheder rent forretningsmæssigt, hvor vi blandt andet nyder godt af AGF's stærke netværk, tilføjer Michael Thunbo, der er direktør for et område, som dækker bankens afdelinger i Aarhus, Skanderborg, Ebeltoft, Grenaa, Egå, Horsens, Hammel, Viby, Risskov og Odder.

Og for banken handler det netop om at komme ud og møde østjyderne, hvor de færdes, og her er fodbold en god mulighed. Efter forlængelsen glæder Michael Thunbo sig nu til fortsat at komme i Ceres Park med kunder og kollegaer.

- Vi har gennem alle årene haft et rigtig godt samarbejde med AGF. Klubben er en professionel samarbejdspartner, der tilfører værdi på den helt rigtige måde, tilføjer Michael Thunbo.