Et point i Silkeborg

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 5. juni 2019, kl. 10:37

Det blev sammenlagt til et enkelt point, da U19 og U17 i weekenden mødte Silkeborg. U19 spillede 1-1, mens et meget ungt U17-hold løb ind i en øretæve,

I første halvleg af U19-kampen skiftedes de to hold til at være i teten. AGF åbnede bedst og spillede sig frem til et par gode muligheder i det første kvarter. Herefter overtog Silkborg styringen, men mod halvlegens slutning kom U19 igen bedre med, og det udmøntede sig også i en scoring sat ind af Søren Gustav Bugge Jepsen (billedet) efter godt forarbejde af Mostafa Marouff.

I begyndelsen af anden halvleg havde AGF-drengene et par gode muligheder til at udbygge føringen, men som minutterne gik, satte Silkeborg sig mere og mere på spillet, og det var derfor ikke ufortjent, at hjemmeholdet udlignede med tyve minutter igen til slutresultatet 1-1.

- Vi startede godt og var i fuld kontrol i første halvdel af første halvleg. Derfor var det også fortjent, at vi tog føringen. Efter pausen var vores pres ikke sammenhængende nok, og vi åbnede for meget op i mellemrummene. Vi havde chancer til at gøre det til 2-0, men det var ikke ufortjent, at Silkeborg fik udlignet, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

U19 slutter sæsonen af på hjemmebane på lørdag, hvor Lyngby er modstanderen.

Kampfakta - U19 Ligaen
Silkeborg - AGF 1-1 (0-1)
0-1: Søren Gustav Bugge Jepsen (31')
1-1: Oliver Haurits (72')

AGF:
Daniel Gadegaaard - Mikkel Møller Lassen, Sune Balle, Jakob Kiilerich, Frederik Jørgensen (56: Viktor Storgaard) - Søren Gustav Bugge Jepsen, Jacob Trenskow, Albert Grønbæk Erlykke - Jonas Yderholm, Magnus Kirchheiner (80: Jacob Reus), Mostafa Marouff (75: Faysal Halimi)

Ungt U17-hold fik ørerne i maskinen

Et U17-hold, der stort set udelukkende bestod af førsteårs og U15-spillere, løb ind i lidt af en øretæve mod topholdet Silkeborg. Selvom AGF'erne startede kampen fornuftigt og skabte et par gode muligheder, så blev den fysiske forskel mellem de to hold mere og mere udpræget, som minutterne gik. Midtvejs i første halvleg udnyttede Silkeborg en stor fejl til at tage føringen, og den blev inden pausen  udbygget med yderligere to scoringer efter hjørnespark.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Silkeborg gjorde det til 4-0, og det knækkede AGF-drengene, der i sidste ende måtte indkassere et klart 1-7-nederlag. Lukas Therkildsen stod for trøstmålet med små ti minutter igen.

- Vi kommer fint i gang. Godt nok er Silkeborg mest på bolden, men vi skaber et par chancer. Desværre laver vi en stor fejl, der sætte Silkeborg i gang og pludselig står der 0-3 ved pausen, hvilket vi ikke havde set komme efter de første 30 minutter. Vi kommer fint ud til anden halvleg, men da de scorer til 4-0, var det helt slukket. Vi møder et godt og fysisk stærkt Silkeborg-hold, og desværre formår vi kun at byde dem op til dans i en lille halv time, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

U17 runder sæsonen af på lørdag på hjemmebane mod Lyngby.

Kampfakta - U17 Ligaen
Silkeborg - AGF 7-1 (3-0)
1-0: Alexander Lind (27')
2-0: Alexander Lind (38')
3-0: Jeppe Kilden (43')
4-0: Niclas Holm (54')
5-0: Niclas Holm (72')
6-0: Eskild Dall (80')
6-1: Lukas Therkildsen (83')
7-1: Anton Holck-Leth (88')

AGF:
Adi Saric - Lukas Therkildsen, Christian Mikkelsen, Ayman Chadi, Marius Hausted - Asker Beck (70: Oscar Peier), Faysal Halimi, Daniel Jacobsen - Elias Jønson (59: Theodor Felix), Frederik Ihler, Oscar Artero (45: Jacob Andersen)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet