Forandringer i Superligaen

Af: SHC - 18. juni 2019, kl. 11:12

En ny medieaftale for Superligaen er faldet på plads. Den gør op med kampe om lørdagen og i fremtiden også om fredagen.

AGF's kampe i Superligaen og i Sydbank Pokalen vil fortsat kunne ses hos de nuværende rettighedshavere - også efter sommeren 2021. Det står fast efter der i dag blev præsenteret en ny medieaftale for dansk fodbold. 

NENT (TV3 Sport) kommer til at sende Superligaens første, tredje, fjerde og sjette valg, mens andet og femtevalget ligesom nu bliver sendt på Discoverys platforme. Sydbank Pokalen fortsætter hos NENT, der også vil sende fra NordicBet Liga. DR fortsætter med at vise highlights og sende radio fra dansk klubfodbold.

Flere søndagskampe
Den nye aftale betyder, at der i fremtiden bliver flere kampe om søndagen. For i den nye kontraktperiode er det udgangspunktet, at kampene fordeles med fem kampe på fire tidspunkter søndag, og så spilles den sjette og sidste kamp mandag aften.

Men allerede i den kommende sæson bliver der dog lavet om på spilletidspunkterne. Det faste lørdagstidspunkt byttes ud med en ekstra søndagskamp Og fra sæsonen 2020/21, hvor der jo kun er 12 hold i Superligaen, spilles alle kampene søndag og mandag. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet