Forlænget Juelsgård ser frem til sæsonstarten

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 7. juni 2019, kl. 13:52

Jesper Juelsgård kan møde ind til den nye sæson med en forlængelse af sin kontrakt i tasken.

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Jesper Juelsgård har forlænget sin aftale med AGF, så vi nu har papir på hinanden for yderligere tre år.

Juelsgårds aftale stod ellers til at udløbe den 30. juni, men efter et lidt tilløb satte forsvarsspilleren i dag sin signatur på en forlængelse frem til sommeren 2022.

- Det har været et længere forløb, hvor jeg været usikker på, hvad der skulle ske efter sommerferien, hvilket har været en ny situation for mig. Så det er selvfølgelig rigtig rart, at det nu er faldet på plads og det er dejligt at kunne skrive under på en ny kontrakt. Mig og min familie føler os velkomne i Aarhus, hvor vi har det godt, og under de rette omstændigheder og vilkår kan jeg sagtens se mig selv være i AGF i mange år endnu, sagde Jesper Juelsgård efter dagens møder og kontraktunderskrivelse på Fredensvang, hvorefter den rutinerede forsvarsspiller nu fortsætter sommerferien frem til den 17. juni, hvor han - sammen med resten af truppen - møder ind til forberedelserne på den nye sæson.

- Nu glæder jeg til at møde ind, se holdkammeraterne igen og ellers bare give den gas igen til træning og i opstarten. Forlængelsen giver ro til at præstere på banen og til at fortsætte min udvikling som fodboldspiller. For godt nok er jeg blevet 30 år, men jeg er ikke færdige med at udvikle mig som fodboldspiller - der er stadig facetter i spillet, jeg kan blive bedre til, siger Jesper Juelsgård som efterhånden har fordøjet skuffelsen ved det ærgerlige sidste øjebliks nederlag til Randers FC i forårets sidste kamp.

Ny sæson i sigte
Med forlængelsen i bagagen ser han nu frem til at jagte nye resultater med holdet i de kommende år.

- Den forgangne sæson var lidt en lige ved og næsten sæson. Jeg synes der var mange kampe, hvor det lige så godt kunne være svinget vores vej som det gjorde nogen gange i sæsonens første fase. Men vi havde for mange kampe, hvor vi mistede point efter en afgørende scoring eller hvor vi ikke holdt den hjem - og det blev dyrt for os i den sidste ende. Men kan vi i fremtiden få de marginaler over på vores sidste og blive dygtigere til at holde kampene, hvor vi gerne vil ha' dem eller få dem vippet til vores fordel, så ser jeg meget fortrøstningsfuld på den kommende sæson. Og selv om den sidste kamp sluttede skuffende for os, så er der også meget positivt fra foråret at bære med os ind i den nye sæson, tilføjer Jesper Juelsgård. 

Jesper Juelsgård har spillet 83 kampe for AGF og scoret to mål. Hans nye kontrakt gælder til sommeren 2022. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet