Hobro venter i sæsonpremieren

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 5. juni 2019, kl. 17:08

Turneringsprogrammet for den nye Superliga-sæson er nu på plads, og vi kan se frem til at åbne sæsonen på udebane mod Hobro. Første hjemmekamp står mod FC Midtjylland i 3. runde.

Anden weekend i juli sparkes Superliga-sæsonen 2019/20 i gang. Turneringsprogrammet er netop offentliggjort, og vi starter på udebane mod Hobro IK d. 12-15. juli.

Også i anden runde venter en udekamp - nærmere bestemt mod de nykårede danske mestre fra FC København. Årsagen til, at vi starter med to udekampe, er, at der skal lægges nyt græs i Ceres Park i kølvandet på de to stadionkoncerter i juni, og grønsværen vil først være spilleklar i slutningen af juli.

Sæsonens første hjemmekamp står mod FC Midtjylland i runde 3 i den sidste weekend i juli (26.-29. juli).

Herefter er der igen to udekampe på programmet - mod Lyngby og SønderjyskE - inden AC Horsens venter på hjemmebane i runde 6.

Se hele turneringsprogrammet for runde 1-26 her >>

De endelige spilletidspunkter er endnu ikke lagt fast, så hold øje med AGF.dk. Og hvis du hele tiden vil være opdateret med kampprogrammet, så kan du gøre brug af vores kalenderservice, hvor du automatisk får kampene i din kalender og også de ændringer, der måtte opstå.  Læs mere og hent servicen her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet