Abonnement hitter

Af: SHC - 24. juni 2019, kl. 14:11

De nye sæsonkort kom til salg for en uges tid siden og nyheden om et abonnement ser ud til at hitte blandt fans.

I den seneste sæson oplevede spillerne en fantastisk opbakning fra tribunerne. Og vi kunne glæde os over at tilskuergennemsnittet på Ceres Park var det højeste i syv år i den forgangne sæson.Nu er det tid til at se frem til en ny spændende sæson og dermed også et nyt sæsonkort. I år kan man som noget nyt få sit sæsonkort som abonnement, hvor man betaler ned til 99 kr. om måneden for at abonnere på fodbold i Ceres Park. 

Sæsonkortabonnementet fungerer ligesom det almindelige sæsonkort. Den primære forskel er måden måden man betaler på. I stedet for at betale et engangsbeløb om sommeren, betaler man et fast månedligt beløb og kortet skal ikke længere fornyes. 

Og meget tyder på, at abonnements-kortene er noget, der tiltaler fansene. 

-  En stor del af de sæsonkort, der er ude nu er på abonnement. Og det er både i nysalg og fornyelser, hvor vores publikum har skiftet over på abonnement. Så der har været stor interesse for denne nye mulighed, fortæller billetchef i AGF, Jesper Spangsbjerg. 

Chefen

Muligheden for et abonnement er blot en af flere ændringer op til den nye sæson - ændringer, der er blevet til i tæt samarbejde med sæsonkortholdere og fans, der har givet deres besyv med.

En anden ændring er, at det gratis børnekort udgår. I sidste sæson kunne børn under 15 år ellers tegne et sæsonkort til familieafsnittet på B3-B6. Men fremadrettet vil det ikke være en mulighed. Børn under 15 år kan dog stadig komme gratis til fodbold i næste sæson - man skal blot hente billetten online.

Læs mere om de nye sæsonkort her >>>>

Tribunen

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet