Jens Stage forlader AGF i rekordhandel

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. juli 2019, kl. 11:11

AGF sælger Jens Stage til FC København

Jens Stage har spillet sin sidste kamp for AGF - i hvert fald i denne omgang. Det står klart efter midtbanespilleren med øjeblikkelig virkning skifter til FC København i en historisk stor aftale mellem to danske klubber.

- Det lå ikke i kortene, at vi skulle skille os af med Jens på nuværende tidspunkt. Men sådan er fodbold - nogen gange ændrer tingene sig hurtigt. Og da Stage selv har haft et brændende ønske om skiftet, så har vi efterkommet det, da vilkårene også blev tilfredsstillende for os - vi kan således konstatere, at det er en historisk stor aftale i dansk fodbold, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, der ønsker Jens Stage held og lykke med de nye udfordringer.

- Jens har været en god mand for os med sit fighterhjerte og sin arbejdsomhed, og vi kommer til at savne hans behagelig væsen på Fredensvang. Men når spilleren selv ønsker at prøve sig af i en anden klub, og vi samtidig får mulighed for en tilfredsstillende aftale, så er vi altså landet på, at vi nu sælger Jens til FC København, hvor vi ønsker ham held og lykke, siger Peter Christiansen.

22-årige Jens Stage kom i 2016 til AGF fra Brabrands daværende 2. divisionshold. Derfor tilfalder der Brabrand Fodbold en del af transfersummen.

- Det er meget glædeligt, at en af vores samarbejdsklubber nu kan se frem til en økonomisk indsprøjtning, og det viser værdien af et godt klubsamarbejde med et fælles fokus på talentudvikling og sportsligt samarbejde, tilføjer Peter Christiansen.

Stage siger tak
For hovedpersonen selv er det med vemod, at han nu siger farvel til AGF.

- Jeg var glad og beæret, da jeg i sin tid blev tilbudt en chance i AGF. Nu er jeg blevet ældre og mere sulten efter professionel succes, og så kommer der nogen gange en mulighed forbi i livet, man ikke havde regnet med. Jeg får nu mulighed for at tage et skridt videre i min karriere og prøve kræfter med europæisk fodbold og se hvor langt talentet rækker på den scene.

- Jeg vil gerne sige tak til mine holdkammerater og alle andre, jeg har arbejdet sammen med i AGF, og ikke mindst sende en stor og varm tak til klubbens fans for opbakningen. De støtter en fantastisk klub, som jeg kommer til at savne, og det glæder mig meget, at jeg på denne måde kan give noget tilbage til AGF - selv om jeg nu rejser, siger Jens Stage.

AGF og FC København har aftalt ikke at offentligøre detaljer i handlen.

Jens Stage tiltræder i hovedstadsklubben om få dage og er således ikke rejst med AGF's trup på den træningslejr, der finder sted i Tyskland i denne uge.