Jesper Juelsgård forlænger

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 7. juni 2019, kl. 10:50

Han har spillet i den hvide trøje siden sommeren 2016. Nu har Jesper Juelsgård sat sin signatur på en ny aftale med AGF.

Efter en sæson med mange kampe i benene og mest spilletid af alle i truppen har forsvarsspiller Jesper Juelsgård netop skrevet under på en ny aftale med AGF. Juelsgård og AGF benytter således sommerpausen til at forlænge samarbejdet med yderligere tre år frem til sommeren 2022.

Kontrakten med Jesper Juelsgård stod ellers til at udløbe den 30. juni. Men nu kommer forsvarsspilleren altså til at fortsætte med at have sin daglige gang på Fredensvang.

- Det har været længe undervejs, men jeg rigtig glad for, at vi har kunne lavet en ny aftale. Hvis det kunne lade sig gøre, har det hele tiden været min førsteprioritet at forlænge med AGF - og gerne med flere år, da jeg er glad for at være i klubben. Vi har gang i noget godt som jeg håber kan folde sig endnu mere ud i de kommende år og det ser jeg nu frem til at bidrage til, siger Jesper Juelsgård, der kom til Aarhus fra Brøndby i 2016 og med sine 83 kampe for AGF og 30 år efterhånden har etableret sig som en af de mere rutinerede spillere i truppen. 

- Men jeg er ikke færdige med at udvikle mig som fodboldspiller - der er stadig facetter i spillet, jeg kan blive bedre til. Og med en forlængelse i ryggen giver det mig nu noget ro til at fortsat at udvikle mig som fodboldspiller, tilføjer Jesper Juelsgård. 

Jesper Juelsga ̊rd 180318-05

Ro og rutine
Forlængelsen med Jesper Juelsgård har været undervejs gennem længere tid og der er blevet slebet lidt kanter i begge lejre. Men nu glæder sportschef i AGF, Peter Christiansen sig over, at forlængelsen er kommet på plads.

- Jesper er en solid forsvarsspiler med en god venstre fod. Han har spillet stabilt i centerforsvaret gennem hele den forgangne sæson, hvor han med sin ro og rutine og har bidraget flot på banen. Udenfor er han en vellidt spiller, der med sit rolige væsen og sin ærlige tilgang til sit job bidrager godt til dagligdagen. Så det er glædeligt - også for kontinuitetens skyld - at Jesper nu fortsætter i AGF, siger Peter Christiansen. 

Før AGF har 30-årige Jesper Juelsgård tidligere spillet for FC Midtjylland, Brøndby IF og franske Evian. Han er noteret for to landskampe for Danmark.

I AGF, hvor han fik debut den 12. september 2016, har han indtil nu spillet 83 kampe og scoret to mål. 

Jesper Juelsgård og AGF har med forlængelsen nu papir på hinanden frem til sommeren 2022. 

Jesper Juelsga ̊rd 220918-03

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet