Kamptidspunkter på plads

Af: SHC - 18. juni 2019, kl. 11:17

To udekampe med kort interval - sådan ser AGF-programmet ud for de to første runder.

Der kom i dag kamptidspunkter på vores første to kampe i 3F Superligaen, hvor vi jo møder Hobro IK og FC København - begge kampe på udebane, da græstæppet på Ceres Park skal skiftes.

Første kamp finder sted mandag den 15. juli kl. 19 mod Hobro IK på DS Arena. Her håber vi at se mange fans på udebaneafsnittet på et stadion, hvor vi traditionelt har det godt. Vi har således ikke tabt i Hobro siden efteråret 2015.

Kampen den 15. juli er en åbningskamp og sådan en har vi også spillet i Hobro tidligere, da vi den 12. februar 2018 åbnede forårssæonen med en 1-0 sejr på mål af Tobias Sana.

Vores seneste møde i med Hobro på DS Arena er tilbage i august sidste år, hvor det blev til en 2-0 sejr. 

Find din billet til premierekampen hos Hobro IK her.

Næste kamp er som nævnt også på udebane, når vi skal til Parken, hvor vi har det noget sværere end i Hobro. Men vi kan finde optimisme i, at værterne traditionelt er langsomme startere på hjemmebane. Således har FC København blot vundet tre af deres første hjemmekampe på en sæson siden 2010. Og vores seneste sejr i Telia Parken var også tidligt på sæsonen, da vi den 15. august 2009 vandt 1-0.

Find din billet til kampen i Telia Parken her.

Vores første hjemmekamp bliver i runde 3 - sandsynligvis den 28. juli, hvor vi fejrer Aarhus Walk. Superligaen skulle være klar med kamptidspunktet senere i denne uge.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet