Kruso ny sølvpartner i AGF

Af: KDJ - 28. juni 2019, kl. 11:18

Digitalt bureau ny sølvpartner i AGF.

I AGF er vi glade for at kunne byde velkommen til Kruso A/S, der er ny såkaldt Sølvpartner i klubben. 
 
Kruso er et digitalt bureau, som har et af sine tre kontorer i Aarhus. Virksomheden har siden sin grundlæggelse i 1998 været et teknisk stærkt bureau, der har lavet digital strategi, hjemmesider og e-commerce. Gennem tiden har Kruso arbejdet for et bredt udsnit af nordiske virksomheder og organisationer. Nu har Kruso så også valgt at engagere sig i et helt nyt samarbejde med AGF. 

- Det var i virkeligheden helt oplagt for os at gå ind i et sponsorat i AGF, fordi vi netop har et af vores tre kontorer i Aarhus. Det er vigtigt for os at understrege, at vi er en virksomhed, der er til stede i Aarhus og derfor også gerne vil byen. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at indgå et samarbejde med AGF, som udgør et så centralt samlingspunkt for det meste af Aarhus, siger direktør for Kruso Aarhus, Ole Jensen, der glæder sig til at dykke ned i de mange netværksmuligheder, som følger med i det nye samarbejde. 
 
- AGF er stedet at være for Kruso. Mit job er at forstå, hvad andre laver, og derfor er det også fantastisk at få lov at blive en del af et spændende netværk med både små og store virksomheder, som det i AGF. Der vil her være en unik mulighed for at møde nye og gamle kontakter, der set ud fra et erhvervsmæssigt øjemed kan være med til at synliggøre os endnu mere i Aarhus, fortæller Ole Jensen.
 
Kruso er fokuseret på tre kernedomæner. Virksomheden er først og fremmest specialister i komplekse e-commerce løsninger og er blandt nordens førende e-business partnere. Kruso er også stærkt engageret i det offentlige i form af staten, regioner og kommuner, hvor man er kommunernes fortrukne leverandør ved at drive i alt 30 kommuners digitale platforme. Dette gælder også digitale platforme hos Aarhus Kommune. Det sidste domæne er service-institutioner - herunder trafikselskaber, foreninger og større uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om den nye sølvpartner her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet