Så er det tid til at forny dit sæsonkort til Ceres Park

3. juni 2019, kl. 10:28

Gentegningsperioden for sæsonkortholdere til Ceres Park er nu startet.

Sæsonen 18/19 er forbi. En sæson, der havde sine op og nedture, men som sluttede med et flot forår, der kulminerede med et velbesøgt opgør mod lokalrivalerne fra Randers FC. 

Igen i år har spillerne oplevet en fantastisk opbakning fra tribunerne - hvad enten det har været på udebane eller hjemme i Ceres Park. Og vi kan glæde os over at tilskuergennemsnittet på hjemmebanen har været det højeste i syv år i den forgangne sæson.

Nu ser vi frem mod en ny spændende sæson med optimisme og håb. Hvis du skal med igen på rejsen i den nye sæson, så er der i dag åbnet op for gentegninger og fornyelser af sæsonkort - altså kan jer, der i den forgangne sæson havde et sæsonkort, nu forny det til den kommende sæson 2019/2020. Læs mere her >>>

Ændringer
Bemærk i den forbindelse, at der til den nye sæson er nogen ændringer, der kan have betydning for dig. Disse ændringer er blevet til i et tæt samarbejde og i samråd med sæsonkortholdere, der gennem spørgeundersøgelser og møder har givet deres besyv med. 

Den største ændring er nok, at vi indfører et sæsonkortabonnement. For nu kan du - som et alternativ til det almindelige sæsonkort - tegne et sæsonkortabonnement. Sæsonkortabonnementet fungerer ligesom det almindelige sæsonkort. Den primære forskel er måden du betaler på. I stedet for at betale et engangsbeløb om sommeren, betaler du et fast månedligt beløb og så skal du ikke længere tænke på, at forny dit kort - abonnementet løber indtil du selv siger det op. I fornyelsesperioden får alle sæsonkort-holdere mulighed for at overgå til abonnement.

Det gratis børnekort udgår også til den kommende sæson. I 18/19-sæsonen kunne børn under 15 år tegne et sæsonkort til familieafsnittet på B3-B6. Men fremadrettet vil det ikke være en mulighed lægere og børnekortet kan derfor ikke fornyes. Børn under 15 år kan dog stadig komme gratis til fodbold i næste sæson - man skal blot hente billetten online.

Læs mere om disse og andre ændringer her >>>>

Om 14 dage åbner vi op for ny-tegninger og almindeligt salg og abonnement af nye sæsonkort. Hold dig orienteret om dette her på AGF.dk

Forny dit sæsonkort her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet