Sæsonkortsalget starter i dag

19. juni 2019, kl. 15:13

Kl. 14 i dag åbner vi for salg af sæsonkort til den kommende sæson. Nu kan man også abonnere på fodboldoplevelser i Ceres Park.

Efter en periode, hvor det kun har været eksisterende sæsonkortholdere, der har kunne gentegne sit kort til den kommende sæson, åbner salget af sæsonkort til alle nu i dag kl. 14.

Læs mere om de nye kort her >>>

I den seneste sæson oplevede spillerne en fantastisk opbakning fra tribunerne. Og vi kunne glæde os over at tilskuergennemsnittet på Ceres Park var det højeste i syv år i den forgangne sæson.Nu ser vi frem mod en ny spændende sæson med optimisme og håb. Hvis du skal med på rejsen i den nye sæson, så åbner vi i dag kl. 14 for salget af nye sæsonkort. Bemærk i den forbindelse, at der er nogen større ændringer.

Disse ændringer er blevet til i et tæt samarbejde og i samråd med sæsonkortholdere og fans, der gennem spørgeundersøgelser og dialogmøder har givet deres besyv med. 

Glæde

Den største ændring er nok, at vi nu indfører et sæsonkortabonnement. For nu kan du - som et alternativ til det almindelige sæsonkort - tegne et sæsonkortabonnement.

Sæsonkortabonnementet fungerer ligesom det almindelige sæsonkort. Den primære forskel er måden du betaler på. I stedet for at betale et engangsbeløb om sommeren, betaler du et fast månedligt beløb og så skal du ikke længere tænke på, at forny dit kort - abonnementet løber indtil du selv siger det op. 

Det gratis børnekort udgår også til den kommende sæson. I 18/19-sæsonen kunne børn under 15 år tegne et sæsonkort til familieafsnittet på B3-B6. Men fremadrettet vil det ikke være en mulighed længere og børnekortet kan derfor ikke fornyes. Børn under 15 år kan dog stadig komme gratis til fodbold i næste sæson - man skal blot hente billetten online.

Læs mere om disse og andre ændringer her >>>>

Køb dit nye sæsonkort her >>>

Fællesskab

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet