Sejr og nederlag i sæsonafslutningen

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 11. juni 2019, kl. 14:07

U19 sluttede sæsonen af med en overbevisende 4-0-sejr over Lyngby, mens U17 måtte indkassere et 2-3-nederlag.

U19 satte sig på spillet fra første dommerfløjt, og det var derfor ikke ufortjent, at de kunne gå til pause foran 3-0 takket været scoringer af Mostafa Marouff, Albert Grønbæk Erlykke og Frederik Jørgensen.

I anden halvleg kunne AGF-spillerne ikke helt holde kadencen, men tvivl om kampens udfald kom der aldrig, og efter en time kunne Albert Grønbæk Erlykke med sin anden scoring slå sejren fast.

- Vi er meget tilfredse med vores første halvleg, hvor vi både er gode på bolden og i vores presspil. I anden halvleg går Lyngby lidt højere op på banen og er mere aggressive. Vi har mindre tid på bolden, og vi får ikke løst situationerne godt nok. Men da vi kommer foran 4-0, kører vi sejren hjem - og et par gode redninger af Daniel Gadegaard i slutningen af kampen gør, at vi også slutter med et clean sheet, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

AGF TV: Se Fatah Abdirahman og anfører Søren Gustav Bugge Jepsens opsummering af sæsonen >>

U19 slutter på 8.-pladsen i den landsdækkende liga. For to af spillernes vedkommende - Søren Gustav Bugge Jepsen og Jakob Kiilerich - var det deres sidste ungdomskamp i AGF-regi, og de skal nu i gang med seniorfodbold. Søren Gustav Bugge Jepsen skifter til Aarhus Fremad, mens det endnu er uvist, hvor Kiilerich fortsætter sin karriere. For de resterende spillere gælder det, at de også i næste sæson er til rådighed i U19-regi.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - Lyngby 4-0 (3-0)
1-0: Mostafa Marouff (7')
2-0: Albert Erlykke Grønbæk (22')
3-0: Frederik Jørgensen (41')
4-0: Albert Erlykke Grønbæk (59')

AGF:
Daniel Gadegaard - Mikkel Møller Lassen, Sune Balle, Jacob Kiilerich, Frederik Jørgensen - Jacob Trenskow (73: Mads Bager), Søren Gustav Bugge Jepsen, Albert Erlykke Grønbæk - Jonas Yderholm, Magnus Kirchheiner (68: Victor Storgaard), Mostafa Marouff (57: Marcus Ginnerup)

U17 tabte knebent

I sæsonens sidste kamp måtte U17 forlade banen med et 2-3-nederlag. I en tæt kamp, hvor spillet bar præg af både regn og vind, tog Lyngby føringen efter en halv time, men Frederik Ihler fik kort efter bragt balance i regnskabet, da han fulgte op på en returbold.

Et målmandskiks betød dog, at Lyngby kunne gå til pause med en føring, og den blev udbygget i anden halvleg, inden Frederik Ihler med sin anden scoring - et fornemt langskudsmål - reducerede. Trods stor boldbesiddelse kom AGF-spillerne dog ikke tættere på.

Facit for U17's sæson er en 8.-plads. Med sine to scoringer ender Frederik Ihler på en andenplads på topscorerlisten med i alt 19 scoringer. Tre spillere fra truppen mod Lyngby - Jacob Reus, Oliver Lund og Thomas Kristensen - spillede deres sidste U17-kamp og er U19-spillere efter sommerferien. Det samme gælder for Emil Agerbæk, Victor Storgaard, Asger Svendsen og Jonas Yderholm. Resten har cheftræner Dennis Ramonn Olsen også til sin rådighed i næste sæson.

AGF TV: Cheftræner Dennis Ramonn Olsen og anfører Jacob Reus evaluerer sæsonen >>

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - Lyngby 2-3 (1-2)
0-1: Andreas Kaltoft (32')
1-1: Frederik Ihler (34')
1-2: Endrit Kamiji (45')
1-3: Endrit Kamiji (64')
2-3: Frederik Ihler (68')

AGF:
Villads Olesen - Christian Lind Mikkelsen, Daniel Jakobsen (79: Thomas Kristensen), Ayman Abdallah - Johannes Birkegaard Hansen (79: Elias Jønson), Jacob Reus, Lukas Therkildsen, Oliver Lund (64: Oscar Artero) - Faysal Halimi, Frederik Ihler, Asker Beck

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet