SPORTMASTER og AGF indgår nyt samarbejde

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 24. juni 2019, kl. 15:13

AGF og landets største sportskæde indgår nyt samarbejde.

Danmarks største sportskæde, SPORTMASTER og AGF har netop lagt sidste hånd på en aftale om et nyt samarbejde, der gør SPORTMASTER til ny Guldpartner i AGF, som er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

Med mere end 90 butikker over hele landet er SPORTMASTER Danmarks største sportskæde og klart den mest populære hos danskerne.

Med udgangspunkt i kædens fem butikker i Aarhus tager SPORTMASTER og AGF nu hul på et nyt samarbejde, der blandt andet betyder, at AGF's spillertrøje og andet AGF-relateret beklædning og merchandise vil være at finde i de lokale butikker.

Derudover bliver SPORTMASTER også partner på Samarbejdsklubbernes Dag, hvor AGF's 60 samarbejdsklubber inviteres til fodbold i Ceres Park.

- Vores mål er at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr. Derfor skal vi være til stede i århusianernes bevidsthed. Her kan et samarbejde med AGF hjælpe os til at øge vores synlighed og tilstedeværelse i Aarhus endnu mere. Samtidig ønsker vi hos SPORTMASTER ikke bare at tilbyde indkøbsmuligheder inden for sport og fritid, men også at tage aktiv del i og støtte op om sportsmiljøer i lokalområdet - derfor finder vi det også naturligt at bakke AGF op - det er en klub, der favner både eliten, men i høj grad også bredden gennem foreningslivet, siger salgschef Thomas Christensen fra SPORTMASTER.

P1010011

Og netop den lokale forankring er vigtig for SPORTMASTER. For selv om man er en landsdækkende kæde, så ønsker SPORTMASTER at bidrage lokalt. Derfor bliver samarbejdet også synligt i de østjyske butikker med besøg af Aros og spillere, samt altså salg af AGF-merchandise.

- I alle de byer, hvor vi har butikker - og åbner nye butikker - gør vi meget ud af at tage del i lokalområdet for at skabe forankring. Samarbejdet med sportsklubber i lokalområdet har derfor stor betydning for SPORTMASTER og det er en vigtig del af vores identitet. Så vi glæder os til et samarbejde med AGF - vi tror, at det vil komme til at skabe mange gode ting for begge parter, tilføjer Thomas Christensen fra SPORTMASTER.

I AGF ser man meget frem til det nye samarbejde med SPORTMASTER.

- SPORTMASTER er med sine mange butikker i Aarhus meget velforankret lokalt og det er den sportskæde, der er bedst repræsenteret i byen. Og vores samarbejde betyder, at vores fans og publikum nu får en endnu større nærhed til produkter fra AGF. Så vi er glade for, at de er tilbage i AGF. Vi har arbejdet sammen med SPORTMASTER tidligere og kender dem som en partner med stærke og gode holdninger til et godt samarbejde, som vi ser frem til at folde ud, siger adm. direktør i AGF A/S, Jacob Nielsen.

P1010078

Aftalen mellem AGF og SPORTMASTER træder i kraft den 1. juli.

Besøg SPORTMASTER her >>>