Talent vender hjem til Fredensvang

Af: Jonas Roulund / Foto: Fredrik Sindberg - 19. december 2019, kl. 11:35

AGF’s U17-trup kan se frem til at få en tilføjelse i sommerpausen i skikkelse af en tidligere AGF’er. For efter en periode i Silkeborg IF vender 15-årige Mathias Sauer nu hjem til Aarhus og til AGF.

Fra TRIF i Rønde til AGF, så til Silkeborg IF og nu igen AGF. Selv om han kun er 15 år har Mathias Sauer allerede prøvet en del i sit unge fodboldliv.

Nu vender den offensive midtbanespiller hjem til Aarhus, hvor han tiltræder på en treårig ungdomskontrakt og slutter sig til U17-truppen efter sommerferien.

- Jeg er utrolig glad, stolt og spændt, og glæder mig bare til at fortsætte min udvikling i en stor klub som AGF, hvor jeg håber, at jeg kommer til at bidrage med mange assists og mål, siger Mathias Sauer, der i AGF genforenes med sin bror Nikolaj Sauer, som også netop er vendt hjem fra en periode i Silkeborg IF og nu spiller på AGF's U19 hold. 

- Jeg havde flere muligheder, men valget er faldet på AGF, da jeg havde en stor lyst til at spille i Aarhus, hvor jeg også skal gå i skole. Og så ser jeg også frem til at træne og udvikle mig under Dennis Ramonn, lyder det fra Matias Sauer om hans kommende træner.

Og glæden er gensidig hos AGF's U17-træner, Dennis Ramonn Olsen.
- Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilknytte Mathias. Han er en dygtig, kreativ, offensiv spiller, som får produkt på sine ting. Han bidrager med mål og assists, og agerer bindeled mellem midtbanen og angrebet. Ja, generelt er han bare en rigtig dygtig fodboldspiller, fortæller ungdomstræneren.

Mathias Sauer har primært huseret på højrekanten i SIF, men Ramonn ser flere perspektiver i den teknisk stærke midtbanemand.

- Han er et offensivt, venstrebenet omdrejningspunkt, og jeg tror, at han på sigt kan udvikle sig til en centralt placeret offensiv profil, siger U17-træneren der glæder sig til at få en lidt anderledes spiller i truppen:

- Det er godt at have forskellige typer i en trup og spillere med forskellige spidskompetencer - og her bliver Mathias en flot tilføjelse til vores U17 trup. Så alt i alt, så tror jeg, at det er et godt match mellem os og Mathias. Vi glæder os i hvert fald rigtigt meget til at se ham i den hvide trøje igen, forklarer Dennis Ramonn. 

AGF U17-hold spiller sæsonens sidste kamp på lørdag mod Lyngby. Herefter starter forberedelserne frem mod efterårets kampe, hvor Mathias Sauer altså bliver en tilføjelse til truppen. 

P1010005 (2)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet