AGF skriver med talentfuld australier 

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 17. juni 2019, kl. 14:35

Zach Duncan får fire år i AGF efter en succesfuld prøvetræning tidligere på året.

Fredensvang kommer igen til at genlyde af et ganske velkendt GF-navn efter AGF har hentet den 19-årige australier Zach Duncan. 


Zach Duncan kommer til Aarhus fra den australske klub Marconi Stallions, hvor han også trådte sine barnesko. I den forgangne sæson spillede han dog for Brisbane Roar, hvor han i foråret fik sin debut i den bedste australske liga, A-League

.

Zach Duncan kommer til AGF efter en prøvetræning på Fredensvang tidligere på året. Nu har han så skrevet under på en aftale, der binder ham til AGF i de kommende fire år. På Fredensvang er sportschef Peter Christiansen begejstret for underskriften fra den talentfulde unge midtbanespiller fra down under. - Vi har hentet Zach med fremtiden for øje. Han er en dygtig og dynamisk spiller med en god teknik. Og så er han en ydmyg spiller, der gerne vil arbejde for holdet, siger Peter Christiansen, der har store forventninger til Duncan på den lange bane.


- Nu skal han have lov til at falde til og lære os og klubben godt at kende. Så har vi store forhåbninger til at Zach kommer til at vokse som spiller i de kommende år, tilføjer Peter Christiansen. Zach Duncan - hvis fulde navn er Zachary Duncan - er netop fyldt 19 år den 31. maj. Han stammer fra Sydney og startede sin karriere hos Marconi Stallions og Sydney Olympic i den næstbedste australske række før han sidste år kom til Brisbane Roar. Her fik han debut i foråret i den australske A-League, hvor han er noteret for fire kampe og et enkelt mål. Nu fortsætter karrieren altså i Danmark, hvor Zach Duncan bliver den anden australske spiller i AGF's trup, hvor han gør landsmanden Mustafa Amini selskab. Zach Duncan, der får nummer tyve på ryggen, slutter sig opstartstræningen på Fredensvang i løbet af ugen.

Skærmbillede 2019-06-17 Kl . 13.56.21

(Zach Duncan scorede i en reserveholdskamp mod AaB under en prøvetræning i AGF tidligere på året)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet