Varm testsejr i Horsens

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 25. juni 2019, kl. 16:44

Endnu en god testkamp kom i dag i benene på et varmt Casa Arena i Horsens.

Mens Horsens gjorde klar til koncert med Foo Fighters i Fængslet blev der i eftermiddag spillet fodbold på det nærliggende Casa Arena, da vi var en tur syd på for at møde AC Horsens i en træningskamp i forberedelserne til den kommende sæson.



Vores modstandere kom ind til kampen med en testsejr over Helsingør, mens vi som bekendt også vandt vores første kampminutter, da vi i fredags var med i en jubilæumskamp i Aabyhøj.

Men i dag gjaldt det altså Horsens på en af årets varmeste sommerdage indtil nu. Det var nu ikke til at se, at der var varmt på banen på Casa Arena i kampens indledning, hvor begge hold arbejdede godt for sagen og især lagde vi et godt pres på Horsens' bagerste kæde fra en hårdt arbejdende midtbane, hvor nyerhvervelserne Zach Duncan og Nicolai Poulsen startede inde og begge gjorde det godt. 



Kampens første mulighed tilfaldt os, da Casper Højer Nielsen tog sig af et frispark på kanten af Horsens-feltet, men hans afslutning gik lige i den gule mur. 

Kort efter var Alexander Munksgaard ved at finde Patrick Mortensen med et skarpt indlæg, men vores nye ni'er fik ikke kontrol på bolden til en afslutning.

1Hurtige 240619-01


Efterhånden fik vi i første halvleg arbejdet os fint ind i kampen. Der mangler stadig den sidste skarphed i nogen af afleveringerne, men det kommer i løbet af opstarten. Det samme gør relationerne som også skal finpudses, når der er nye folk i trøjen.



AC Horsens var - som vi kender dem - farlige på dødbolde og havde nok halvlegens bedste målchance efter et hjørnespark, hvor et hovedstød gik lige forbi. Ellers forsøgte værterne ofte at servicere Nicolai Brock-Madsen, der hele tiden lå og arbejdede dybt.



Efter en god halv time fik gutterne belønning for det hårde arbejde, da Bundu opfangede en returbold efter et hjørnespark. Frederik Tingager var blevet oppe og kunne elegant sætte den fine aflevering ind til et århusiansk føringsmål, der blev mødt med til tilfredshed på den ene tribune, som i dagens anledning var åben på Casa Arena og hvor der var pænt mødt frem med århusianere - det noget upraktiske kamptidspunkt taget i betragtning.

Hurtige 240619-03

Tilskuerne fra Aarhus kunne i pausen nyde en kold fadøl og vand - altid rigeligt med vand - og glæde sig over, at vi var foran og generelt sad fint på kampen. 



2. halvleg
Det billede fortsatte ikke helt i 2. halvleg - for hjemmeholdet fortsatte med mange etablerede liga-spillere på banen, mens vi satte flere young guns ind suppleret af erfarne kræfter.

Så AC Horsens kom naturligt nok til flere muligheder i 2 halvleg. Blandt andet i starten af halvlegen, hvor en gul slap igennem, men Oscar Whalley var vågen i vores mål. Samme scenarie gentog sig lidt senere, men igen klarede Oscar Whalley flot.

2Hurtige 240619-10

Som anden halvleg skred frem fik værterne efterhånden smag for udligningen og det var ikke meget, vi fik set til vores offensive folk. Til gengæld fik forsvaret og midtbanen lov til at arbejde for sagen under et stigende Horsens-pres, der var en god test for vores unge forsvar.

Men så - stik mod spil og chancer - kom Lunding godt igennem på kanten og sendte bolden ind over, hvor Ammitzbøll fik afsluttet, men Horsens-keeperen reddede. Dog ikke mere end, at en ripost røg ud til Youssef Toutouh, der midt i feltet kunne score sikkert til 0-2. Ikke helt fortjent efter spil og chancer i anden halvleg. Men pyt med det.

Pyt sagde Tobias Sana også, da han med otte minutter igen førte bolden flot frem midt på banen, hvor han fandt en fremadstormende Mostafa Maarouf, der sikkert kunne score til 0-3.

Hurtige 240619-09

Derefter ebbede kampen lige så stille ud uden at værterne fik scoret og vi kunne derfor rejse hjem til Aarhus med en fin sejr oven på en god testkamp, hvor størstedelen af truppen kom i kamp.

Næste test er i Randers på lørdag kl. 13 i en træningskamp, der netop er faldet på plads.


Kampfakta - Testkamp
AC Horsens - AGF 0-3 (0-1)

38' Frederik Tingager (0-1)
74' Youssef Toutouh (0-2)
82' Mostafa Maarouf (0-3)


AGF
1. halvleg:
Oscar Whalley, Jesper Juelsgaard, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen, Alexander Munksgaard, Nicolai Poulsen, Jakob Ankersen, Zach Duncan, Bror Blume, Mustapha Bundu og Patrick Mortensen.

2. halvleg
Oscvar Whalley, Sebastian Hausner, Mikkel Lassen, Mostafa Maarouf, Daniel Thøgersen, Kasper Lunding, Youssef Toutoh, Tobias Sana, Benjamin Hvidt, Albert Grønbæk og Alexander Ammitzbøll.

Hurtige 240619-06

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet