AGF Talent søger trænere

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 7. maj 2019, kl. 11:06

Assistenttrænere søges til U10 og U11 i AGF Talent.

Brænder du for at arbejde med Danmarks bedste fodboldspillere? Tør du udfordre et af landets bedste talentmiljøer?

Kan du svare ja til flere af ovenstående spørgsmål, så bør du søge jobbet som assistenttræner i AGF. Du kan være en erfaren rotte i trænerfaget, tidligere elitespiller eller relativ ny i gamet - det vigtigste er en passion for talentudvikling, tydelighed og villighed til at udvikle dig.

AGF ønsker en assistenttræner med:

• Faglig indsigt
  • Høje forventninger til sig selv og omgivelserne
  • Engagement og vilje til udvikling
  • Relationelle kompetencer
  • DBU´s A-, T- eller B2-uddannelse

Du vil blive en del af et dynamisk og engageret trænermiljø, som dagligt arbejder med at raffinere det enkelte talent og implementere klubbens værdier og spillestil. Der vil være rig mulighed for sparring med klubbens talentudviklere, og endvidere vil der være mulighed for relevante kurser.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af:

• 3 x eftermiddagstræning, kampe og stævner.
  • Scouting efter behov
  • Møder med trænerkolleger og forældre
  • Afholde udviklingssamtaler med spiller (herunder brug af video)
  • Administrative opgaver