AGF-tribunen næsten udsolgt i Randers

Af: SHC / Foto: Getty Images - 18. maj 2019, kl. 9:46

Så er det med at få købt sig en billet, hvis man planlægger en tur til Randers i dag. For AGF-tribunen er tæt på at være udsolgt.

Der bliver en fantastisk opbakning til gutterne, når de senere i dag skal spille den første play off kamp mod Randers FC på Cepheus Park kl. 16. 

Her kommer de til at løbe ind på stadion i Randers foran en hvid endetribune med op mod 2.200 AGF'ere. Så mange er der nemlig plads til på det udvidet udebaneafsnit, hvor vi har fået tildelt tribunen bag det ene mål.  

Og her lørdag formiddag er der meget, der tyder på, at der bliver fuldt hus på tribunen. I hvert fald er der - ifølge Randers FC - nu 2.000 billetter ude til vores afsnit og dermed nærmer vi os udsolgt på udebanetribunen i Randers. 

Så hvis man påtænker at udnytte det gode vejr som det bliver i eftermiddag og tage turen med holdet til Randers, så er det med at få købt billetter nu. 

Det kan man gøre her >>>

Bemærk, at AGF har fået stillet hele den ene endetribune til rådighed - QuickPot-tribunen i den sydlige ende af stadion. Dermed råder vi over det normale udebaneafsnit, hvor der er plads til 1.100 fans og et familieafsnit lige ved siden af med siddepladser og plads til lige så mange. 

Det vil sige, at man trygt kan tage til Randers med hele familien, hvis man ønsker at sidde ned under kampen i lidt roligere rammere og alligevel nyde kampen i selskab med andre AGF'ere - med et udvidet udebaneafsnit er der plads til alle i Randers.

Læs mere om udebaneafsnittet og køb billetter her >>>>

Og husk at komme i hvidt. Sådan lyder opfordringen fra vores fans. Så kom til Randers i hvidt. Der er kampstart kl. 16. KSDH!!!

Instagram (5)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet