Betyder meget at slutte godt af hjemme

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 25. maj 2019, kl. 9:10

Søndag gælder det sidste hjemmekamp i denne sæson. Så der skal sluttes godt af på Ceres Park.

Når vi i morgen løber på banen til den vigtige returkamp i Europa-playoff mod Rander FC er det også den sidste hjemmekamp i denne sæson. Og det gælder om at efterlade vores trofaste hjemmepublikum med et godt indtryk og en sejr, der kan give en god fornemmelse sommeren over.

- Det betyder meget at slutte godt af på hjemmebane. Det er måske det aftryk, som folk her i Aarhus kommer til at huske sæsonen på. Når vi starter op igen, skal fansene gerne kunne huske tilbage på nogle fede kampe fra denne sæson, så selvfølgelig vil vi gerne slutte ordentligt af og give byen noget godt at tænke tilbage på over sommeren, siger midtbane-manden Bror Blume inden den vigtige kamp, som vi kommer til med et mål bagude og en stilling på 1-2 fra den første kamp. Så vi skal ud og og vinde.

Og trods nederlaget i Randers forleden, så kan holdet - før den kamp - se tilbage på en periode på mere end to måneder uden nederlag, og vi har heller ikke tabt på Ceres Park siden bronzeaspiranterne fra OB hentede en smal 2-1-sejr i begyndelsen af marts måned.

- Vi har set stærke ud, så at man får et lille bump på vejen i sidste uge - det skal ikke slå os ud. Vi havde trods alt lige vundet syv kampe i træk, så et nederlag burde ikke knægte vores selvtillid. Så vi går ind til kampen med en god fornemmelse, og en tro på, at vi kan vinde med et mål eller to, siger Blumes midtbane-kollega Jakob Ankersen.

Blume og Ankersen kan se frem til stor opbakning i bestræbelserne på at vinde søndagens returkamp. Således var der der i går over 10.000 billetter ude og salget fortsætter.

Her finder du din billet til lokalopgøret >>>