David Nielsen: Enestående opbakning

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 10. maj 2019, kl. 11:49

Cheftræner David Nielsen ser frem til en ny hjemmekamp på søndag med stor støtte fra lægterne. For fansene har været enestående hele foråret, lyder det fra cheftræneren.

Horsens, Vejle, Haderslev. Hvor end vi har spillet i dette forår har der været fyldte udebaneafsnit - og da vores gruppe først var afgjort, så skulle spillerne bare kigge ud på tilskuerpladserne for at se, hvor vigtigt kampene stadig var. Og med seks sejre i træk har holdet da også kvitteret for den store opbakning - ude som hjemme. 

Frem mod søndagens vigtige kamp hjemme mod AaB håber cheftræner David Nielsen på endnu en stor opbakning i Ceres Park. 

- Vi har følt en enorm støtte gennem hele slutspillet, og det er ikke noget vi tager for givet efter grundspillet ikke faldt ud til vores fordel. Og efter vi selv afgjorde gruppen, så har støtten vist, at det stadig har været vigtige kampe for os alle alle sammen, siger David Nielsen. 

Søndag håber vi, at runde de 10.000 på Ceres Park og David Nielsen håber at holdet kan betale lidt tilbage for den store støtte med en sejr. 

- Vores fans har været meget igennem gennem lang tid, men de er der for os hele tiden, og vi har en enestående opbakning i AGF. Det har vi betalt lidt tilbage for i den periode, vi er inde i nu og nu skal vi sørge for at gøre den her runde mod AaB ordentlig færdig sammen, lyder det fra David Nielsen inden søndagens returopgør mod AaB i Ceres Park. 

Find billetter til den kamp her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet