Dobbelt-nederlag i Nordsjælland

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 14. maj 2019, kl. 9:41

Hverken U19 eller U17 formåede at hente point med hjem fra lørdagens udekamp i Farum.

U19 måtte indkassere et 2-4-nederlag. FC Nordsjælland dominerede på bolden i kampens indledning, men som halvlegen skred frem, kom U19 bedre med og skabte også muligheder til at tage føringen. Det var dog hjemmeholdet, der i en god AGF-periode åbnede målscoringen, og den stilling holdt halvlegen ud.

U19 lagde godt ud fra anden halvlegs start og kom også frem til en god mulighed, der dog prellede af på stoplen. Det var i stedet FCN, der igen fandt vej til målet og udbyggede deres føring. 

Efter godt en time slog indskiftede Frederik Ihler et indlæg til bagerste stolpe, hvor Marcus Ginnerup (billedet) dukkede op og sikkert reducerede. U19 nåede dog ikke for alvor at bygge videre på det momentum, for der gik ikke mange minutter, før FCN igen bragte sig i front med to mål. Og ti minutter før tid lukkede nordsjællænderne kampen, inden U17-spiller Frederik Ihler i overtiden pyntede på resultatet ved at udnytte et straffespark.

- Vi var forberedte på FCN's forcer. Men vi formåede ikke at holde vores aftaler 100 % - og i perioder fik FCN lov til at spille deres spil. Jeg synes egentlig, vi spillede med mod, når vi havde bolden, men kvaliteten var bare for svingende, og hvis vi ikke har en større intensitet i vores presspil end vi havde, så er det op ad bakke. Vi har flere perioder, hvor vi er i momentum og her burde have scoret, lød det efter kampen fra U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen:
FC Nordsjælland - AGF 4-2 (1-0)
1-0: Frederik Munck (36')
2-0: Marcus Mustc Gudmann (52')
2-1: Marcus Ginnerup (62')
3-1: Tochi Phil Chukwuani (74')
4-1: Chukwuemeka Paul Nnamani (79')
4-2: Frederik Ihler

AGF:
Kasper T. Kristensen - Mikkel Møller Lassen, Sune Balle, Jakob Kiilerich, Frederik Jørgensen (66: Viktor Storgaard), Jacob Trenskow, Jacob Reus, Mads Bager - Marcus Ginnerup, Mostafa Marouff (73: Jonas Yderholm), Marcus Kirchheiner (46: Frederik Ihler)

-----------------------------------

U17 tabte klart til topholdet

U17 løb ind i et 4-0-nederlag til topholdet FC Nordsjælland, men cifrene var dog noget misvisende, for undervejs i kampen skabte AGF-mandskabet flere gode chancer, men i modsætning til hjemmeholdet manglede skarpheden i de afgørende situationer. 

FCN lagde bedst ud og bragte sig i front, men anden halvdel af halvlegen overtog U17 styringen. Kort ind i anden halvleg havde AGF-drengene en stor mulighed for at udligne, men den blev ikke udnyttet og i stedet slog FCN med stor koldblodighed til i tre situationer, og de kunne fortjent trække sig fra banen som vindere.

- Vi taber lidt kasketten i fire defensive aktioner, hvilket FCN straffer prompte. Der var individuel kvalitet til forskel. De chancer, de fik, sparkede de bare i kassen, og modsat kendte vi slet ikke vores besøgstid. Vi tabte til et bedre hold, må vi bare konstatere, opsummerede U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

Kampfakta - U17 Ligaen
FC Nordsjælland - AGF 4-0 (1-0)
1-0: Christoffer Palm (29')
2-0: Andreas Pedersen Bredahl (60')
3-0: Christoffer Palm (86')
4-0: Andreas Pedersen Bredahl (90')

AGF:
Villads Olesen - Daniel Jacobsen, Christian Mikkelsen, Ayman Chadi - Victor Storgaard (65: Johannes Hansen), Asker Beck, Lukas Therkildsen (71: Elias Jønson), Marius Hausted - Faysal Halimi -Frederik Ihler (55: Oscar Artero), Jonas Yderholm 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet