Fem gode grunde til at komme på søndag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen & Gaston Szerman - 9. maj 2019, kl. 10:03

Søndag gælder det returopgøret i playoff-udgaven af den jyske klassiker. Her er fem gode grunde til at komme til AGF mod AaB søndag den 12. maj kl. 18.

Sammen skal vi gøre arbejdet færdig
Med en 1-0 sejr i bagagen fra den første kamp Aalborg har vi et fint udgangspunkt mod videre avancement i superligaens playoff, men vi er langt fra i mål. Husk for eksempel, hvordan det gik sidst, vi spillede et dobbeltopgør mod Aalborg og sluttede hjemme. Her kom vi i pokal-semifinalens returopgør bagud 2-0 inden vi heldigvis fik udlignet og dermed gik videre til finalen.

Så der er intet, der er afgjort endnu og derfor er det vigtigt, at komme i Ceres Park, så vi sammen kan gøre det færdigt og sende AaB på tidlig sommerferie.Husk forresten at disse kampe spilles som pokalkampe, hvor udebanemål tæller dobbelt, hvis holdene står lige efter de to kampe. Og giver det stadig ingen afgørelse, så skal man vi ud i forlænget spilletid og ultimativt en straffesparks-konkurrence for at finde en afgørelse. Men lad os få det afgjort i den ordinære spilletid på søndag.

Skærmbillede 2019-05-09 Kl . 09.57.45

Forår i skoven
Det bliver første hjemmekamp i Ceres Park i maj måned og dermed er foråret for alvor kommet til skoven, hvor de grønne blade er klar til at tage i mod tusindvis af fodboldfans på søndag. Og selv om maj indtil nu har været lidt underlig - sådan rent vejrmæssigt - så barsler DMI med 10 grader og sol søndag eftermiddag og tidlig aften.

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16.30, så man kan nyde det gode vejr inden klokken slår 18 og kampen sparkes i gang inde på Ceres Park.

Skærmbillede 2019-05-09 Kl . 09.56.54 (1)

Fortsætter sejrs-stimen?

Vi er inde i en rigtig god stime og er et af slutspillets bedste hold rent pointmæssigt. Og med sejren i Aalborg forleden kom vi op på seks sejre i træk, der også er ny klubrekord for flest sejre i træk i Superligaen. Så med endnu en sejr på søndag vil vi altså nå op på syv på stribe, hvilket ikke er sket siden 1987. Så kom i Ceres Park og få chancen for at være med til at skrive ny klubhistorie. Jo, flere vi bliver på lægterne, jo større er chancen for, at vi også får den syvende sejr.Skærmbillede 2019-05-09 Kl . 09.41.19

Masser af mål
Mål er fodboldens salt og kommer du i Ceres Park er der (næsten) garanti for mål fra de hviie. Vi har således scoret mål i alle kampe hjemme i 2019 og kun i to kampe i år har vi måtte nøjes med et enkelt mål. Så fortsætter den stime, så er der i hvert fald underholdning i form af mål i Ceres Park, hvor vi i øvrigt ikke har tabt siden 11. marts og ej heller har tabt en playoff kamp i Superligaen. Kommer du på søndag stiger sandsynligheden for, at den stime ikke bliver brudt.

Skærmbillede 2019-05-09 Kl . 09.43.41

Sundt at synge

I Ceres Park synger vi sammen alle sammen og ikke kun på stemningsafsnittet på B1-B2 - for eksempel lige inden kampen, når "Malaga" gjalder ud over højtalerne. Og som man kunne se på DR1 onsdag aften i kulturmagasinet "Gejst", der havde besøgt Ceres Park under en kamp, så er det sundt at synge - fællessang frigør endorfiner og skaber dermed en sund glæde hos os alle. Så kom i skoven søndag og syng!

Skærmbillede 2019-05-09 Kl . 09.38.57

Billetter til AGF vs. AaB findes her >>>>

Instagram2 (4)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet