Fem nedslag fra Randers

Af: SHC / Foto: Getty Images - 19. maj 2019, kl. 19:17

Lørdag blev det til det første nederlag i otte kampe, men drømmen om Europa lever endnu. Her er fem nedslag fra Randers.

Stimen brudt 
Så gik den ikke længere. Efter syv sejre i træk måtte vi strække våben i den ottende kamp, da det blev til et nederlag i Randers. Op til kampen i går var vi ellers i gang med den længste stribe af vundne kampe siden 1987. Men det stoppede altså i går. Men vi kan jo heldigvis stadig få den samlet sejr, da der jo er returkamp på søndag.

Getty Images -1144695508

Dobbelt mål fra dobbelt A
Vores unge angriber Alexander Ammitzbøll har fået masser af spilletid i de senere kampe efter Patrick Mortensen er blevet skadet. Og man må sige, at den unge skanderborgenser har udnyttet spilletiden flot. I går blev det igen til en scoring - ligesom det gjorde i den seneste kamp for Ammitzbøll.

I alt har angriberen nu scoret tre gange her i slutspillet. En flot udvikling - også når man tænker på, at Alexander først kom til AGF som 17-årig fra Skanderborg. I øvrigt forlængede Ammitzbøll sin kontrakt med AGF her i foråret, så den nu løber frem til udgangen af 2021. Getty Images -1144651020 (1)

Massiv opbakning - igen 

Mens vi tabte på banen, så vandt vi - igen - udenfor banen, hvor næsten 2.200 århusianere var på plads på hele den ene endetribune. Faktisk var der kun 90 billetter fra, at Randers FC kunne melde udsolgt på AGF-afsnittet.

En helt igennem imponerende opbakning, der var kulminationen på et fremragende forår fra AGF-fansene, der har rejst så flot med til udebaner Jylland over. Næste søndag har vi brug for jer igen hjemme i Ceres Park, når vi skal ud og jagte en sejr. Find din billet til returopgøret her >>>

Skærmbillede 2019-05-19 Kl . 12.44.08

Sådan går vi videre 

Med et nederlag på 2-1 skal vi ud og vinde returkampen på søndag den 26. maj i Aarhus, hvis vi skal videre til playoff finalen om en plads i Europa. En sejr på 1-0 vil være nok da reglen
 om udebanemål tæller i disse dobbelte playoff-kampe. Så selv om den samlede stilling så vil være 2-2, går vi videre fordi vi scorede i går - hvis vi altså vinder 1-0 hjemme.Andre sejre kan naturligvis også bruges - bortset fra et ens resultat; 2-1, der betyder, at kampen går i forlænget spilletid og ultimativt til straffesparks-konkurrence, hvis ikke der forinden er fundet en vinder.

Og så dur det heller ikke at vinde 3-2 som ved vores seneste sejr hjemme over Randers, da reglen om udebanemål så gælder til Randers' fordel. Det samme scenarie gør sig i øvrigt gældende ved 4-3, 5-4 og så fremdeles.

Getty Images -1144650911

Munksgaard tilbage 
Efter han har siddet ude med en mindre hjernerystelse siden starten af april fik Alexander Munksgaard comeback på banen i går, da han blev skiftet ind med et kvarter tilbage af kampen. 

Her kan du se et interview med forsvareren, der naturligvis var glad for at være med igen, men også ærgerlig over nederlaget.

Getty Images -1144701844

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet