Højer Nielsen glæder sig til Randers-kamp

Af: TH / Foto: Ole Nielsen - 14. maj 2019, kl. 11:25

Lørdag gælder det første runde i den næste europæiske play-off, når vi skal til Randers. Her venter lokalrivalerne fra Randers FC, der bliver en hård nød at knække.

Søndag forlængede vi sæsonen lidt endnu, da vi vandt over AaB og dermed gik videre til den sidste play-off runde. Her venter Randers FC over to kampe.

Den første kamp finder sted i Randers på lørdag kl. 16 (billet), mens returopgøret i Aarhus bliver søndag den 26. maj kl. 18 (billet) 

Og det er os, der har revanche til gode mod de kronjyske rivaler som vandt i det seneste møde, der fandt sted i Aarhus, hvor Randers FC vandt 2-0. 

- Vi har haft det lidt svært med Randers og vi har ikke spillet op til vores bedste, når vi har mødt dem i de senere år. Men nu er vi inde i en god stime, og det håber jeg man kan se, når vi skal møde dem. Men det er klart, at det bliver nogle svære kampe og vi må regne med, at Randers også kommer med meget selvtillid, som vi skal matche for at gå videre, siger Casper Højer Nielsen med henvisning til de sejre som kronjyderne har hentet i deres gruppespil og playoff-kampe - senest en 4-3 sejr over SønderjyskE, der bragte dem til de aktuelle kampe mod os. 

Men vi er et bedre sted nu end i efteråret, hvor vi senest mødte Randers, understregede Casper Højer Nielsen efter søndagens sejr over AaB. Så nu er det tid til at få en sejr over Randers FC igen. 

- Jeg synes, at vi har fundet tilbage til vores base med en stærk defensiv, en stærk keeper nede bagved og en Stage der ligger og lukker godt af foran. Og hele holdet arbejder godt for hinanden, vi har taget nogle step på alle parametre og det synes jeg klæder holdet - så vi går ind til kampen på lørdag med stor selvtillid, påpeger Casper Højer Nielsen. 

Tager du med til Randers på lørdag for at støtte holdet, så find din billet til det udvidet udebaneafsnit her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet