Husk dit kampprogram i morgen

25. maj 2019, kl. 13:49

Kampprogrammet er klart til lokalopgør.

Sæsonens sidste hjemmekamp står for døren i morgen, når der er lokalopgør i Ceres Park kl. 18.

Dermed er det også tid til sæsonens sidste kampprogram, der i morgen byder på et stort dobbeltinterview med midtbanespillerne Bror Blume og Jakob Ankersen. 

De to ser frem mod søndagens kamp, og der er stor optimisme frem mod den vigtige kamp mod lokalrivalerne fra Randers, hvor holdet håber på mange fans på lægterne.

- Der er ingen undskyldning for ikke at komme ud og se kampen. Vejret bliver godt, det er sidste hjemmekamp i sæsonen og alting lever. Jeg kan forstå, at man blev hjemme, hvis der stod 4-0 til Randers, men alt er åbent, og vi skal nok sørge for, at århusianerne kan gå glade hjem i aften, slår Jakob Ankersen fast i kampprogrammet. Følg Ankersens opfordring og indløs billet til kampen her >>>I kampprogrammet kan man også læse nyt fra talentsektoren og meget andet godt læsestof. Du finder programmet hos vores sælgere rundt om på Ceres Park. Det koster kun en 10'er. 

Kom til forårets sidste hjemmekamp i Ceres Park i morgen kl. 18. AL Bank Fanzoen åbner kl. 16.30. Find din billet her >>>

Instagram4 (3)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet