I morgen står den på lokalopgør

Af: SHC / Foto: Getty Images - 17. maj 2019, kl. 11:09

Lørdag venter lokalrivalerne fra Randers i den første af to kampe om europæisk playoff. Det er en modstander, vi i de senere år har haft det lidt svært ved.

Aarhus mod Randers, storebror mod lillebror, Ceres mod Thor, isbjørn mod heste. Kært barn har mange navne - også lokalopgøret mod naboerne fra nord, Randers FC, som vi møder endnu en gang i morgen lørdag den 18. maj kl. 16 på Cepheus Park i Randers i kamp nummer 28 i Superliga-regi. 

Det bliver sæsonens andet besøg i Randers, hvor vi i årets første kamp tilbage i august spillede 0-0, mens det seneste møde med Randers er tilbage i Aarhus i november, hvor vi tabte 0-2. I det hele taget har vi haft det svært med Randers FC i de senere år, hvor vi skal tilbage til 2015 for at finde den seneste sejr, da vi vandt 3-2 i en dramatisk kamp i Aarhus. 

Men siden har vi dog kun tabt en enkelt gang i Randers - på det stadion, der nu hedder Cepheus Park og hvor vi løber på banen lørdag kl. 16 med bevidstheden om, at vi kun har tabt én udekamp siden jul. I den aktuelle Superliga-sæson er Randers FC inde en god stime med kun et enkelt nederlag i de seneste otte kampe og kronjyderne er kun gået fra banen én gang i de seneste 11 kampe uden at score.

I alt har de scoret 19 mål de seneste 11 kampe med Saba Lobzhanidze som den mest farlige mand. Lobzhanidze har således været involveret i 10 mål - med syv mål og tre assist - hvilket er mere end nogen andre spillere i lyseblåt.

Og netop Saba Lobzhanidze er nok værd for holdet holde øje med i kampen, hvor også profiler som Nicolai Poulsen og André Rømer er tilbage igen efter de begge var ude med karantæner i Randers' seneste kamp. Randers FC kommer ind til kampen i morgen efter de vandt 4-3 mod SønderjyskE i seneste spillerunde og dermed hentede en samlet 5-4 sejr over sønderjyderne, mens vi jo slog AaB ud med samlet 3-0 efter en sejr i Aalborg på 0-1 og 2-0 hjemme i Aarhus i sidste weekend.

De to sejre lagde i øvrigt sig i toppen af en flot AGF-sejrsstime med nu syv sejre på stribe. 

Så det er to mandskaber med selvtilliden i orden, der tørner sammen i morgen. 

Se Superligaens optakt til kampen her.

Det forventes, at der kommer rigtig mange fra Aarhus til Randers i morgen og gør endetribunen i Randers hvid. Tager du med og støtter holdet, så læs mere om billetter og tribunepladser her. 

Og husk allerede nu at få returkampen mod Randers FC i din fodbold-kalender. Den kamp finder sted søndag 26. maj på Ceres Park kl. 18 og billetsalget er åben her >>>>

I morgen skal vi ha' et godt udgangspunkt frem mod den kamp. Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet