Magnus Kaastrup udlejes til Borussia Dortmund

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 27. maj 2019, kl. 12:41

Magnus Kaastrup udlejes til tysk fodbold, hvor han genforenes med tidligere træner.

Den unge offensive spiller Magnus Kaastrup skal tilbringe næste sæson i tysk fodbold, når han lejes ud til Borussia Dortmund.

Her er det planen, at Kaastrup skal spille på Dortmunds 2. hold under ledelse af den tidligere AGF-træner Mike Tullberg. Samtidig med udlejningen har Magnus Kaastrup forlænget sin aftale med AGF.

- Magnus Kaastrup har fået en mulighed, som både han og vi synes er interessant. Han har stået lidt bag i køen i forhold til spilletid på Superliga-holdet. Derfor sender vi ham nu på græs i Tyskland, hvor han kan fortsætte sin udvikling i et godt miljø, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen. 

Genforenes med træner
I Borussia Dortmund genforenes Magnus Kaastrup med den tidligere U19-træner i AGF, Mike Tullberg, der til sommer starter som cheftræner for Dortmunds 2. hold. 

- Mike Tullberg har selvfølgelig et særdeles godt kendskab til Magnus fra tidligere og giver derfor en tryghed til Magnus, hans familie og til os i forbindelse med skiftet, siger Peter Christiansen, der ser frem til at følge Kaastrups fortsatte udvikling - nu i Borussia Dortmund.

- Magnus vil få masser af spilletid i en hård fysisk liga som Regionalligaen er, og vil dermed kunne fortsætte sin udvikling og bygge på sit spil, sin fysik og på den mentale del af det at være professionel fodboldspiller, tilføjer Peter Christiansen.

Magnus Kaastrup - der er 18 år - kom til AGF som U14-spiller fra SSV fodbold (Stilling, Solbjerg og Virring, red.). Han fik sin første ungdomskontrakt som 15-årig. I 2018 blev han fast indlemmet i Superliga-truppen, men allerede året før blev han den yngste Superliga-debutant i AGF's historie, da han i sommeren 2017 fik debut i en alder af 16 år og 198 dage i en kamp mod AC Horsens. 

Den offensive midtbanespiller har i denne sæson optrådt i seks kampe for AGF. I alt er han noteret for 17 kampe for AGF. Lejeaftalen med Borussia Dortmund gælder for et år.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet