Kom til sæsonens sidste hjemmekamp

22. maj 2019, kl. 11:29

Sæsonens sidste hjemmekamp venter på søndag.

Vi håber ikke det bliver sæsonens sidste kamp, men det ligger fast, at vi på søndag kl. 18 spiller sæsonens sidste hjemmekamp, når vi skal op i mod Randers FC i den sidste og altafgørende duel om en plads i playoff-kampen om Europa - for den kamp er som bekendt på udebane.

Dermed er søndag sidste hjemmekamp i foråret. 

Og derfor håber vi, at se mange i skoven til at afslutte foråret på bedst mulige vis og støtte holdet frem mod den sejr, der er nødvendig, hvis vi skal gå videre. For efter 1-2 i Randers i weekenden skal gutterne ud og ha' en sejr, hvis vi skal gå videre. 1-0 er nok. Så er det os der - på reglen om udebanemål - er i den sidste playoff kamp.

DSC_7232 (1)Inden kampen åbner vi AL Bank Fanzonen kl. 16.30, hvor der på søndag bliver livemusik og alskens underholdning. 

Deltag for eksempel i en målkonkurrence, hvor det gælder om at ramme plet - er man dygtigt vanker der præmier fra Arbejdernes Landsbank. Og som sædvanligt kan man få stillet både sulten og tørsten i fanzonen, hvor Aros og et par ikke-kamp aktuelle spillere også kigger forbi. 

Portene åbnes til Ceres Park kl. 17 og kampen starter kl. 18. 

Vi forventer mange tilskuere på søndag, så køb din billet i god tid. 

Du køber din billet her >>>

Instagram1 (4)

Søndag gælder det kun én ting - en sejr i forårets sidste hjemmekamp. Så kom i skoven og støt holdet frem mod en sejr, så vi kan forlænge sæsonen med den sidste og afgørende playoff kamp og spille os ud i Europa for første gang i syv år. 


Billetter til braget mod Randers FC findes her >>> 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet