Opstartens program snart på plads

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. juni 2019, kl. 10:44

Superliga-truppen er lige nu på ferie. Imens arbejdes der på opstartens program.

Når spillerne returnerer til Fredensvang fra deres ferie den 17. juni, så vil der - frem til starten på 3F Superligaen - være rig lejlighed til at se holdet forberede sig frem mod sæsonstarten med forskellige træningskampe. 

Vi starter med en showkamp mod Aabyhøj IF, der er samarbejdsklub til AGF og som i år kan fejre 100 års jubilæum. Det markerer vi med en showkamp på Åbyhøj Stadion. 

Derefter går turen til AC Horsens en håndfuld dage efter til den første testkamp mod en superliga-kollega. Denne kamp bliver muligvis livestreamet. Hold øje med AGF.dk for informationer om dette.  

Fredag 21. juni kl. 18: Showkamp: Aabyhøj IF vs. AGF - Åbyhøj Stadion. 
Tirsdag 25. juni kl. 13: AC Horsens vs. AGF - Casa Arena 

Senere på opstarten spiller vi yderligere to testkampe, hvor modstander og det præcise spilletid- og sted først kan offentliggøres senere. De kampe kommer henholdsvis til at blive afviklet den 29. eller 30. juni og den 5. juli. 

I uge 28 starter den nye sæson så. Vi spiller første kamp i 3F Superligaen enten den 12., 13., 14. eller 15. juli. Vi starter på udebane, da græsset på Ceres Park skal skiftes efter sommerns to koncerter. Men hvor, mod hvem og præcist hvornår vi starter, ved vi først om en god uges tid. 

Hold øje med AGF.dk for nyt fra opstarten og for det endelige opstarts-program med tidspunkter for testkampe. 

Ønsker du at kigge forbi en dag i sommerferien og overvære træningen på Fredensvang, så opdaterer vi løbende truppens program her.

Skærmbillede 2019-06-01 Kl . 10.26.53

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet