Sagt i AGF-ugen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 24. maj 2019, kl. 20:28

Ugen går på hæld og det er igen blevet tid til at supplere fredagsslikken med en lille håndfuld velsmagende AGF-citater fra den snart forgangne uge 21.

- Det vigtige er, at kampen skal afgøres i Aarhus nu. Vi har bragt os selv i en situation nu, hvor den her - den lever. Det kan godt være, at vi har tabt kampen her, men kampen er jo ikke er færdigspillet. Fordi vi taber 1-2, så kan vi stadig godt vinde samlet.

David Nielsen til Aarhus Stiftstidende efter første kamp mod Randers FC i Europa Playoff. Returopgøret spilles søndag på Ceres Park. Find billet her

Getty Images -1144694796 (1)

- CAMPEONES!

Rubén Sellés på Twitter efter vores reservehold i mandags blev dansk meter. Assistenttræneren Sellés står i spidsen for holdet, der nu kan kalde sig dansk mester for reservehold, da det ikke lykkes AaB at hente os i nordjydernes spillede deres sidste kamp i mandags. 


Skærmbillede 2019-05-24 Kl . 20.15.40

- Det vil være en stor oplevelse at komme med. Bare det at spille med de bedste på min egen alder er med til at skærpe mig. Det tekniske niveau bliver skruet en smule op. Jeg kommer altid stærkere tilbage til AGF, når jeg har været med U21-landsholdet, synes jeg, og jeg kan komme med masser af energi og gåpåmod til landsholdet.Jens Stage til JP Aarhus efter midtbaneslideren blev udtaget til brutto-truppen til det danske U21 landshold, der til sommer skal spille EM i Italien.

Skærmbillede 2019-05-24 Kl . 20.18.03

Det var fedt at være tilbage - virkelig fedt. Jeg har savnet det helt enormt meget - det er godt at være tilbage.

Alexander Munksgaard til AGF TV efter han fik comeback ovenpå en længere skadespause. 

Skærmbillede 2019-05-24 Kl . 20.26.41

- Da jeg var seks år og tog på stadion med min far for at se AGF spille, tænkte jeg, at jeg gerne ville være ligesom Steffen Rasmussen. Og nu er jeg så blevet det samme som ham - nemlig målmand i AGF. Men jeg ved også, at det kræver fortsat hårdt arbejde, hvis jeg en gang i fremtiden skal få chancen på førsteholdet, lyder det fra den unge målmand. Daniel Gadegaard til AGF.dk, da det blev offentliggjort, at den unge målmand kommer på en fuldtids-kontrakt til sommer.

Skærmbillede 2019-05-24 Kl . 20.20.28

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet